Inspirit Online OBT

Witam, chciałbym się dowiedzieć o której godzinie będzie można już grać. O której godzinie startują dzisiejsze OBT.

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/bedziecie-mieli-w-co-grac-na-weekend-bo-open-beta-inspirit-online-rusza-pojutrze

Dziękuję bardzo, nie widziałem tego news`a, zauważyłem tylko w forumowym kalendarzu że dziś jest OBT. Temat zamknięty.

A może nie zamykajcie. Opowie mi ktoś coś więcej o tej grze ? Bliżej jej do Diablo 3 / POE / Grim Dawn a może czegoś innego ?

Bardziej jak skrzyżowanie przeglądarkowego crapa z jakimś H&S, niestety taka prawda, wystarczy trochę pograć, teraz IS zmienili więc będzie trochę lepiej, ale pierwsze wrażenie pozostało, większość zagra "bo z braku laku..." :)

Co do zmiany uzbrojenia, to nie jest jako miły dodatek ,tylko przymus; nie da się grać tylko 1 rodzajem broni, niestety :>... chyba, że ktoś jest masochistą

Cukierkowe diablo gdzie mozna zmieniac uzbrojenie w trakcie walki przy czym dochodza nowe skile. Znudzilem sie graniem w to po wbiciu 30 lvela

Cóż nie ma w co grać aktualnie póki Devilian nie wyjdzie więc pogram a postacie jakie są ? Bo na ich stronie zero informacji ...

Devilian to jest praktycznie to samo tylko z lepsza grafika i skillami. Klasy masz 4 warrior, gunner, mag i psyhic cos takiego chyba.

ODSZCZEKUJE TO CO NAPISAŁEM. Ta gra to totalny syf. Przeglądarkowy, bajkowy, gniot. Idę w poe cisnąć. SIEMA

Wygląd totalny gniot. Dalej wytrzymałem przy tej grze bodajże 2 minuty. Szkoda czasu na takie coś.

Witam, chciałbym się dowiedzieć o której godzinie będzie można już grać. O której godzinie startują dzisiejsze OBT.