Witam. Tak wiem, ze to zle. Tak wiem, ze bylo 10k kluczy na giveawayu. Tak wiem, ze mam zaplon szachisty. Tak wiem, ze ty wiesz, ze ja to wiem ale nie w tym tkwi problem.. Problem tkwi w tym, ze potrzebuje kluczyka do CBT.. Okazalo sie, ze kilku znajomych zaczelo grac no i wszyslo tak, ze tylko ja nie mam kluczyka.. Czy jest moze ktos(a jest na pewno) kto ma zbedny, niepotrzebny kluczyk i oddal by go za darmo ?^^
Inspirit Online - sepie o klucz. Tak wiem
Kluczyk wysłany na pw.
Sam byłem wcześniej w potrzebie to użytkownik tego forum podesłał konto także czuje się zobowiązany pomóc komuś
Dziekuje
Hej też potrzebuje jednego kluczyka bo chce zagrać z kolegami. Z góry dzięki
eu oczywiście xD
Jeszcze jednego niestety niemam : )
8452D-EFBF8-23B2A
FE343-68C02-595F4
hej, nie wiem czy wiesz ale do tej gierki już nie potrzeba żadnych kluczy tag-ze myślę że mogłem pomóc tobie ja, w związku z tym ja tobie życzę miłych chwil spędzonych w wirtualnej rzeczywistość inspirit online gdzie będziesz mógł ty skupić się na szale mordowania hord potworów z przeróżnych krain wraz z innymi tobie podobnymi graczami którzy dzielą pąsie gier mmo tak mocno jak ty, nic dodać nic ująć
Mam nadzieje, że post powyżej to czysty trolling, inaczej zwątpię w ludzkość : (
Mam nadzieje, że post powyżej to czysty trolling, inaczej zwątpię w ludzkość : (
Ja zwątpiłem po tym:
tag-ze
Witam. Tak wiem, ze to zle. Tak wiem, ze bylo 10k kluczy na giveawayu. Tak wiem, ze mam zaplon szachisty. Tak wiem, ze ty wiesz, ze ja to wiem ale nie w tym tkwi problem.. Problem tkwi w tym, ze potrzebuje kluczyka do CBT.. Okazalo sie, ze kilku znajomych zaczelo grac no i wszyslo tak, ze tylko ja nie mam kluczyka.. Czy jest moze ktos(a jest na pewno) kto ma zbedny, niepotrzebny kluczyk i oddal by go za darmo ?^^