Witajcie ) Potrzebuję 2 kluczyki do gry Inspirit online. Był giveaway na 10 tysięcy kluczy, ale z koleżanką nie byłyśmy przekonane co do gry ;__; Niestety teraz chcemy pograć i sprawdzić ten tytuł.
Gdyby ktoś byłby tak miły ) Kluczyk EU )
Inspirit - Prosiłabym o 2 kluczyki :))
Mam tylko konto (jedno)ale zawsze coś, jak chcecie to pisz pw.
Miałem w to zagrać, lecz się rozmyśliłem więc został mi kluczyk, zaraz go wyślę.
Potrzebny jeszcze jeden ;__;
#refresh
Odświeżam ;___;
Witam czy mógłbym dołączyć się do prośby i poprosić również o kluczyk do gry bardzo byłbym wdzięczny
@EDIT - Już mam nie trzeba
witam, nie wie czy już czytaliście ale już w innym poście na tym forum w dziale nadchodzące mmo który to dział jest zabezpieczony (tzn. wymaga uwierzytelnienia za pomocą loginu i hasła, co z kolei poprzedzone jest rejestracją na tym forum, ale całego procesu dotyczącego rejestracji nie mam po co opisywać, co niektórzy z was zachodzą w głowę a dlaczego nie masz potrzeby opisywania procesu rejestracji na tym zamkniętym forum? odpowiedz jest prozaiczna drodzy koledzy, sokoro widzicie co ja tu pisze w w dziale nadchodzące mmo który jest zabezpieczony to już przeszliście cały ten proces rejestracji pozytywnie wiec z logicznego punktu widzenia było by to działanie bezcelowe i pozbawione sensu) napisałem że gra nie wymaga już klucza wiec możecie śmiało grać, życzę powodzenia
Witajcie ) Potrzebuję 2 kluczyki do gry Inspirit online. Był giveaway na 10 tysięcy kluczy, ale z koleżanką nie byłyśmy przekonane co do gry ;__; Niestety teraz chcemy pograć i sprawdzić ten tytuł.
Gdyby ktoś byłby tak miły ) Kluczyk EU )