Instalacja Lineage ze starej płyty

Witam!

Mam pewien ,''mały problem'' i byłbym dozgonnie wdzięczyny komuś kto pomógł by mi go rozwiązać.

No więc tak:

Wczorajszego dnia dostałem dosyć specyficzny prezent - starą płytkę z lineage 2 jeszcze z czasów platynowej kolekcji cd projekt

(gdy gra posiadała jeszcze system p2p)

Pomyślałem że jeżeli zainstaluje ją na swoim komputerze automatycznie spachuje mi się ona do wersji aktualnej.

Po instalacji i uruchomieniu gry wyskoczył mi błąd informujący minie o ''musowości" ściągnięcia nc soft launchera.

( zapewne dlatego że ten launcher, którego oferował mój dysk był przestarzały )

Zatem takowy zassałem.

O dziwo wykrył on grę,jednak nie jako lineage 2 tylko jako lineage 2 PTS.

Po jej uruchomieniu nc soft launcher z powrotem przekierowuje mnie znowu do starego launchera.(który nie działa )

Mało tego.

NC soft launcher ma w opcjach dodatkowo możliwość ściągnięcia normalnego lineage 2 z tym że całej gry z Internetu.

I tu mam do was pytanie.

Czy jest możliwość zupdatowania mojej starej płytkowej wersji gry do teraźniejszej ?

Hmm..ciekawe zgadnienie.Moim zdaniem nie da sie zupdatować.Tak logicznie rozumując,to gdyby GoD był po prostu kolejną kroniką ,funkcjonował by na zasadzie dodatku ,który pobiera sie jako update.Natomiast GoD jest zmienioną wersją gry i posiada osobny launcher czy installer ,jak zwał tak zwał;]A z tym launcherem nowej wersji tak jest ,że wykrywa inne instalki L2 i się to gryzie w jakiś tam sposób(kumpel miał podobny problem).Także myśle,że najlepszym pomysłem będzie uninstall tego starocia co masz z CD action i normalnie pobierz L2 z oficialnego launchera NCsoftu .

Pytanie brzmi - co właściwie chcesz osiągnąć instalując i updatując klienta sprzed lat poza stratą olbrzymiej ilości czasu?

Nie ma sensu, wywal wszystko i zainstaluj na czysto.

Zatem dziękuje.

Myślałem że pozwoli mi to zminimalizować czas ściągania gry.

Temat do zamknięcia chyba że ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia :-)

Witam!

Mam pewien ,''mały problem'' i byłbym dozgonnie wdzięczyny komuś kto pomógł by mi go rozwiązać.

No więc tak:

Wczorajszego dnia dostałem dosyć specyficzny prezent - starą płytkę z lineage 2 jeszcze z czasów platynowej kolekcji cd projekt

(gdy gra posiadała jeszcze system p2p)

Pomyślałem że jeżeli zainstaluje ją na swoim komputerze automatycznie spachuje mi się ona do wersji aktualnej.

Po instalacji i uruchomieniu gry wyskoczył mi błąd informujący minie o ''musowości" ściągnięcia nc soft launchera.

( zapewne dlatego że ten launcher, którego oferował mój dysk był przestarzały )

Zatem takowy zassałem.

O dziwo wykrył on grę,jednak nie jako lineage 2 tylko jako lineage 2 PTS.

Po jej uruchomieniu nc soft launcher z powrotem przekierowuje mnie znowu do starego launchera.(który nie działa )

Mało tego.

NC soft launcher ma w opcjach dodatkowo możliwość ściągnięcia normalnego lineage 2 z tym że całej gry z Internetu.

I tu mam do was pytanie.

Czy jest możliwość zupdatowania mojej starej płytkowej wersji gry do teraźniejszej ?