Witam, kupiłem ostatnio komplet wszystkich częśći WoW'a (battle chest, wotlk i cataclysm) problem tkwi w tym, że czego nie zainstaluje np. wow + tbc otrzymuję grę cataclysm w patchu 4.0.0 Moje pytanie brzmi, co zrobić, aby wszystko działało jak należy, chcę pograć w Wotlk.
Instalacja
hmm... wydaje mi się, że jest ok powinieneś mieć dostęp do obszarów z zakupionych dodatków, Cata chyba musi być wgrany, ponieważ obszary zostały pozmieniane itp.
Więc jeśli chcesz zagrac na Woltk to włoż płyte oznaczona wratch of the lich king zainstaluj po czym wejdz na wow space i tam masz patche do 3.3.5 wtedy otrzymasz gre bez cata .
Nie rozumie, kupiłes całego WoW'a i chcesz grać na pirackich serverach?.
Nie rozumie, kupiłes całego WoW'a i chcesz grać na pirackich serverach?.
Z tego co ja zrozumiałem, kupił całego WoW'a a chce grać tylko na WOTLK'u. ;P
Dokładnie, kupiłem gre bratu, na urodziny, ja chcę pograć na piracie trochę. Właśnie instaluję samego WOTLK zobaczymy co z tego wyniknie.
Dokładnie, kupiłem gre bratu, na urodziny, ja chcę pograć na piracie trochę. Właśnie instaluję samego WOTLK zobaczymy co z tego wyniknie.
To w takim razie zainstaluj WOTLK, potem musisz zaktualizować go do wersji 3.3.5a nie używająć oficjalnego launchera, nawet nie dawaj mu pobrać aktualizacji. Nie pamiętam tylko skąd można pobierać pojedyncze patche, ale sądzę, że ktoś tutaj wrzuci ten link.
Na priwach często jest założony temat, jak zagrać na danym serwerze co pobrać itp ... tu masz wszystko podane Kliknij
A mam pytanko odnosnie priv poniewaz zauwazylem ze innych graczy jak biegają to jak by lekko lagowało co daje jak by ich lekko do tylu cofało czy to jest spowodowane servem ? Dodam ze FPS 80-90 a ms na Polskich priv 20-30 zagranicznych 90-100 prosze o odpowiedz. Nie jeste pewny lecz czy to może byc tak zwany Wizual bug??
A mam pytanko odnosnie priv poniewaz zauwazylem ze innych graczy jak biegają to jak by lekko lagowało co daje jak by ich lekko do tylu cofało czy to jest spowodowane servem ? Dodam ze FPS 80-90 a ms na Polskich priv 20-30 zagranicznych 90-100 prosze o odpowiedz. Nie jeste pewny lecz czy to może byc tak zwany Wizual bug??
Najczęściej jest to spowodowane tym, że ta osoba, która tak biegnie ma lagi, lub po prostu cały serwer. Twój ms oznacza, że nie powinieneś ich mieć.
Dziękuje za udzielenie tak szybkiej odpowiedzi , tak ja nie mam żadnych lagów. A tak na marginesie czy zna ktoś może jakiś ciekawy server TBC ( HG mnie za bardzo nie interesuje chodzi o to że nie mam zbyt czasu na poświęcenie wbicia tam 70 , chodziło by tu raczej coś z exp 10,12,15,20,30) Jeśli ktoś by miał coś do zaoferowania proszę pisać
Po zainstalowaniu WOTLK dalej jest cataclism ale gdy probuje sie zalogowac to przechodzi mi do okna wyboru postaci, wyskakuje Downloading 0% i crash error.
a sciagnaołes patche do 3,3,5? Jeśli pozostawiłeś dowloader blizza to masz 4.0.2
Wyłącz internet, zainstaluj gre, zainstaluj patche, włącz internet , graj
Nie robiłem Update i mam 4.0.0 wersje. Jeśli pobiorę patch 3.3.5 normalnie mogę go zainstalować czy otrzymam jakiś error w postaci "Nie potrzeba instalować tego patcha "
Zrób tak :
- Zainstaluj Wratch of The Lich King
- Sciagnij Patche z http://wow-space.info/download/patch od wersji 3.x.x do 3.3.5
- Nie pozwól aby dowloader blizza ci zaczoł patchować gre!
-Zmien set realmist
-Ciesz się grą
Ludzie :
Wkładam grę do napedu
Instaluję
Wyskakuje patcher blizzarda
Wyłączam zanim zacznie cokolwiek pobierać,
Uruchamiam
Cataclysm 4.0.0
zrob tak jak mowi titan - bedzie ok, robisz cos nie tak...
Sęk w tym czy włożysz do napędu Wotlk czy Burning Crusade to automatycznie otrzymujesz Cata 4.0.0 .
Odpowiem ci w ten sposób , nie mam pojęcia dlaczego u ciebie sie tak robi przedchwila zainstalowałem WOLTK i bez żadnych problemów spaczowałem sobie go do 3.3.5. Jedyną rzeczą jaka ci pozostaje to ściągnać WOLTK :http://wow-space.info/download/wrath-of-the-lich-king. Masz tutaj 3 dowloadery:). Myślę że pomogłem ^^