Instalator - problem

Witam, po dłuższej przerwie postanowiłem pograć w ESO, pobrałem więc instalator ze strony gry, jednak przy próbie uruchomienia instalacji wyskakuje błąd z javą. Co prawda znalazłem sposób na obejście tego procesu przez folder temp i mogę normalnie grać, jednak przy "instalacji" tym sposobem, nie tworzy się plik launchera, tak więc pogram prawdopodobnie do następnej łatki.

Miał może ktoś w was taki sam problem i wie jak na niego zaradzić?

Odinstaluj całkowicie Javę zainstaluj na nowo. Jeśli nie pomoże poszukamy dalej. :)

Niestety, nie pomogło. Jest to problem z plikiem javaw.exe a raczej z jego kopią, która tworzy się razem z folderem instalacyjnym, na dysku systemowym w folderze temp.

Jesli masz karte nvidii to zainstaluj stery z fixem. Link http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4378

@Oscypek Dzięki za pomoc. Instalator się uruchamia.

Witam, po dłuższej przerwie postanowiłem pograć w ESO, pobrałem więc instalator ze strony gry, jednak przy próbie uruchomienia instalacji wyskakuje błąd z javą. Co prawda znalazłem sposób na obejście tego procesu przez folder temp i mogę normalnie grać, jednak przy "instalacji" tym sposobem, nie tworzy się plik launchera, tak więc pogram prawdopodobnie do następnej łatki.

Miał może ktoś w was taki sam problem i wie jak na niego zaradzić?