Instancje

Witam chcialbym sie dowiedziec,czy jest jakas mizlowosc wyszukania grupy na instancje , mam na 20 lvl q w instancji (wazny quest),lecz nie moge wejsc bez grupy,gram na serverze Anuhart,i jestem poczatkujacym.

Bodajże kanał 3 Group channel, tam znajdziesz ludzi ale sam już nie pamiętam bo Aiona nie ruszyłem od dawna.

Witam chcialbym sie dowiedziec,czy jest jakas mizlowosc wyszukania grupy na instancje , mam na 20 lvl q w instancji (wazny quest),lecz nie moge wejsc bez grupy,gram na serverze Anuhart,i jestem poczatkujacym.

Niestety w Aionie nie istnieje system wyszukiwania pt jak i samego tworzenia, także nie można w tej grze wykonywać instancji.

[iRONIA OFF]

Ludzie czy wy się z każdym rokiem cofacie w rozwoju, im dłużej tu siedze, tym głupsze i tak oczywiste pytania zadajecie.

Już niedługo będziecie szukali mmo nie tylko z auto-trackiem, auto-combatem czy auto-srakiem, a żeby nawet za was pisała na czacie, bo nie będziecie wiedzieć jaki klawisz odpowiada za to.

Brejdak nie pomagasz

@topic

idz pod inste i czekaj az ktos sie pojawi i spam na czacie, chyba byl jakis rdf, nie pamietam

LFG>looking for group on