jestem po paru godzinach gry i przyznam ze jest sporo ludzi co drą sie przez mikro itd ale na to jestem wyczulony gram duzo w lola i tam trafiam na wiecej dzieci co specjalnie niszcza gre i szczerze w kazdej grze mozna trafic na ludzi co specjalnie niszcza gre swoim zachowaniem ... a jak narazie jestem zadowolony a cs'a:go dobrze mi sie gra i nie zaluje z czasem kupie Insurgency bo jednak chcial bym tez pograc w gre gdzie trzeba grac druzynowo pomyslec i nie leciec na pale... niestety problem u mnie ze lubie obra rodzaje rozgrywki i dlatego jedna gra sie nie naciesze bo z szybkiej rozgrywki dobrze jest oderwac sie i troche pograc w tytul gdzie trzeba pomyslec i grac zespolowo
Insurgency czy counter strike:GO
takie lecenie na pałe to bardziej w trybie uproszczonym także nie zrażaj się, na "rankedach" jest trochę lepiej
Jak czytam niektóre wypowiedzi to zastanawiam się czy aby na 100% gramy w ten sam tytuł. Rzadko kiedy spotkałem się z toksycznością community CS GO. Niestety prawdą jest to, że bardzo toksyczni i niekulturalni są niestety nasi rodacy ale z tym nic nie zrobisz. Co do samego tematu trudno jest porównać obie gierki. W Insurgency mam przegrane ok 100H, a CS GO 400H ale nie jest to żaden wyznacznik. Mechanika obu gier jest po prostu zupełnie różna. Jeśli chcesz teraz za free spróbować swoich sił w Insurgency to ściągnij sobie Project Reality które jest darmowe. Te gry są do siebie bardzo zbliżone.
@tigerrs
Jak tak czytam co piszesz to albo ubierasz wypowiedź w złe słowa albo nie chciałbym z Tobą grać w drużynie
jestem po paru godzinach gry i przyznam ze jest sporo ludzi co drą sie przez mikro itd ale na to jestem wyczulony gram duzo w lola i tam trafiam na wiecej dzieci co specjalnie niszcza gre i szczerze w kazdej grze mozna trafic na ludzi co specjalnie niszcza gre swoim zachowaniem ... a jak narazie jestem zadowolony a cs'a:go dobrze mi sie gra i nie zaluje z czasem kupie Insurgency bo jednak chcial bym tez pograc w gre gdzie trzeba grac druzynowo pomyslec i nie leciec na pale... niestety problem u mnie ze lubie obra rodzaje rozgrywki i dlatego jedna gra sie nie naciesze bo z szybkiej rozgrywki dobrze jest oderwac sie i troche pograc w tytul gdzie trzeba pomyslec i grac zespolowo
Kup sobie Ace of Spades na Steam, jeśli Ci na grafice nie zależy. Ja kupiłem i ostatnio ciągle w to napierdzielam. Lub kup Rising Storm Red Orchestra 2, tam jest mega klimat II WŚ i super interakcja, jak się nie słuchasz dowódcy to po prostu zginiesz pierwszy
Nie rozumiem... Po co grasz na serwerach valve? tam sie gra tylko deadmatcha żeby expa nabijać albo mixa. Całą reszte grasz na serwerach społeczności gdzie są admini co pilnują porządku.
Insurgency jest bardziej skillowe W cs'ie znajdziesz ruskich więc polecam cs'a
Insurgency kupisz za 23-25 zeta a gra naprawdę fajna.
witam mysle nad kupnem na steam Insurgency lub CS:GO i nie wiem co kupic chodzi o to co jest lepsze tzn lubie szybkie gry jak w CS ale tez lubie rozgrywki podobne do gry ARMA i tak jest wlasnie w grze Insurgency no ale niestety w Insurgency nigdy nie gralem i nie wiem jak tam jest z iloscia serwerow ... w cs:go obawiam sie znowu duzej ilosci cziterow i komunikacji z innymi niech ktos wypowie sie na temat obu gier jak wyglada obecna sytuacja w CS:GO i Insurgency z gory dzieki