Interia

Interia najgorsza firma jaką widziałem. Coś mi shakowało konto, a ci mi nie chcą hasła odzyskać. Dziś do nich zadzwoniłem, a ten mnie pyta od którego roku mam konto , ile na niej jest wiadomośći...skąd mam wiedzieć ile miałem wiadomości...nawet nie chcieli mi zablokować tego konta żeby nikt nie wchodził. Nie wiem jak to można zmienić, czy to może wina jakiegoś key Loggera? jak go wykryje to może się coś zmienic? napiszcie bo od interi pomocy nie dostane

O ile mi wiadomo, to hasło możesz odzyskać na wiele sposobów,wysłać email z nowym hasłem który przyjdzie na alternatywne adres,przez sms,napisać do nich podając dane konta:imie,nazwisko,itp.

Jeśli nie pamiętasz takich rzeczy, to tylko twoja wina nie ich.

Ja pamiętam wszystko tylko że robiłem wszystkie 3 sposoby i nic. Wysłałem SMSa to 10zł poszło i mi napisali że nie jestem upowazniony, pytanie pomocnicze nie ustawione mail tak samo...Dzis do nich zadzwoniłęm to poweidział że dane które podaje są niezgodne...no dziwne zey byly zgodne jak se mogl ktos w kazdej chwili pomieniac. A zresztą skąd mam wiedzieć ile miałem wiadomosci na mailu...

Interia najgorsza firma jaką widziałem. Coś mi shakowało konto, a ci mi nie chcą hasła odzyskać. Dziś do nich zadzwoniłem, a ten mnie pyta od którego roku mam konto , ile na niej jest wiadomośći...skąd mam wiedzieć ile miałem wiadomości...nawet nie chcieli mi zablokować tego konta żeby nikt nie wchodził. Nie wiem jak to można zmienić, czy to może wina jakiegoś key Loggera? jak go wykryje to może się coś zmienic? napiszcie bo od interi pomocy nie dostane