Internet bezprzewodowy - pytanko

Witam,mam pytanko jaki internet bezprzewodowy polecacie (od jakiego producenta).Oczywiście nie ma mowy o rozłączeniu internetu.

No to czekam na propozycje

Z takim internetem bywa różnie...ogólem polecam kabla no ale tutaj widać pan szuka czego innego. Bezprzewodowy jest bardziej podatny na rozłączenia bo zwykłe zakłócenie sygnału i PYK ni ma. Lecz poleciłbym internet w PLAY. Kolega ostatnio kupił modem płaci 29zł miesięcznie i ma ~20gb transferu + od 22 do 6 rano za free

Własnie play odpada,znajomi posiadają i strasznie narzekają;/

Zapomniałem dodać że zależy mi na bezprzewodowym,ponieważ posiadam laptopa

zobacz t mobile i orange skoro play odpada...od ery nie polecałbym bo znajomy mial i narzekał fest

Przydałaby się konkretna odpowiedź,bardziej moje pytanie jest kierowane do posiadaczy internetu bezprzewodowego ;)

zobacz t mobile i orange skoro play odpada...od ery nie polecałbym bo znajomy mial i narzekał fest
Przecież Era to teraz T-Mobile xD

Powiem tak, jestem posiadaczem internetu mobilnego z tabletem od t-mobile (mam umowe juz od roku, limit 35GB/msc) i zauwazylem, ze lacznosc trace tylko na najwiekszym zadupiu. Predkosc pobierania to 1MB/s (nie mylic z 1Mb!), a wysylania to ok. 4Mb/s (ok. 400-500kB/s), wiec moge polecic Tobie wlasnie internet z t-mobile.

P.S. ERA zostala sprzedana sieci T-MOBILE.

Za brak polskich znakow przepraszam, gdyz pisze z tableta.

Ja zdecydowanie odradzam Orange i Play, takiego robienia ludzi w ch*ja mógł by im Tusk pozazdrościć. Unikaj ich z daleka.

Wiem doskonale własnie jak to jest z play ;),Dlatego proszę was o pomoc.

Może ktoś jeszcze wypowie się na temat t-mobile ;).

Ogólnie to w PL chyba mało jest dostawców internetu bezprzewodowego ?

Orientujecie się może ktoś czy multimedia , neostrada posiada int.bez.

Witam,mam pytanko jaki internet bezprzewodowy polecacie (od jakiego producenta).Oczywiście nie ma mowy o rozłączeniu internetu.

No to czekam na propozycje