Witam,mam pytanko jaki internet bezprzewodowy polecacie (od jakiego producenta).Oczywiście nie ma mowy o rozłączeniu internetu.
No to czekam na propozycje
Witam,mam pytanko jaki internet bezprzewodowy polecacie (od jakiego producenta).Oczywiście nie ma mowy o rozłączeniu internetu.
Z takim internetem bywa różnie...ogólem polecam kabla no ale tutaj widać pan szuka czego innego. Bezprzewodowy jest bardziej podatny na rozłączenia bo zwykłe zakłócenie sygnału i PYK ni ma. Lecz poleciłbym internet w PLAY. Kolega ostatnio kupił modem płaci 29zł miesięcznie i ma ~20gb transferu + od 22 do 6 rano za free
Własnie play odpada,znajomi posiadają i strasznie narzekają;/
Zapomniałem dodać że zależy mi na bezprzewodowym,ponieważ posiadam laptopa
zobacz t mobile i orange skoro play odpada...od ery nie polecałbym bo znajomy mial i narzekał fest
Przydałaby się konkretna odpowiedź,bardziej moje pytanie jest kierowane do posiadaczy internetu bezprzewodowego
zobacz t mobile i orange skoro play odpada...od ery nie polecałbym bo znajomy mial i narzekał festPrzecież Era to teraz T-Mobile xD
Powiem tak, jestem posiadaczem internetu mobilnego z tabletem od t-mobile (mam umowe juz od roku, limit 35GB/msc) i zauwazylem, ze lacznosc trace tylko na najwiekszym zadupiu. Predkosc pobierania to 1MB/s (nie mylic z 1Mb!), a wysylania to ok. 4Mb/s (ok. 400-500kB/s), wiec moge polecic Tobie wlasnie internet z t-mobile.
P.S. ERA zostala sprzedana sieci T-MOBILE.
Za brak polskich znakow przepraszam, gdyz pisze z tableta.
Ja zdecydowanie odradzam Orange i Play, takiego robienia ludzi w ch*ja mógł by im Tusk pozazdrościć. Unikaj ich z daleka.
Wiem doskonale własnie jak to jest z play ,Dlatego proszę was o pomoc.
Może ktoś jeszcze wypowie się na temat t-mobile .
Ogólnie to w PL chyba mało jest dostawców internetu bezprzewodowego ?
Orientujecie się może ktoś czy multimedia , neostrada posiada int.bez.