Internet plus LTE

Czesc.

Zamierzam przerzucić sie na internet Plus LTE, ale niestety tylko na 20gb (25gb nie wchodzi w grę), mogłby ktos z korzystających z tego internetu powiedzieć co sie dzieje po wykorzystaniu owych 20gb? Dostęp zapewne bedzie ale ile mb/s :3

PS. Nie obchodzi mnie twoje zdanie, nie pisz "omg ten internet to gówno" etc. iinteresują mnie konkrety...

@Edit Zapomnialem ze internet bedzie glównie wykorzystywany do oglądania filmików na YT, słuchania muzyki ze Spotify i granie w gry internetowe czyt. Lol, Cs itp. no i oczywiscie przeglądania internetów :3

Kumpel coś tam mówił że spada do 5mb/s ale nie jestem pewny xd

Kumpel coś tam mówił że spada do 5mb/s ale nie jestem pewny xd

Jak byś sie kumpla spytal to by było dobrze :3

Dobra coś mi się posrało xDDD Pisze że spadało mu do około 20mb haha xD

Dobra coś mi się posrało xDDD Pisze że spadało mu do około 20mb haha xD

Cos tu jest nie tak...

Skoro za 25gb jest do 10mb/s to dlaczego on ma 20mb/s przy 20gb?...

Przy abonamencie za 59,90 masz 25GB limitu, po przekroczeniu spada do 10Mb/s

Przy abonamencie za 69,90 masz 30GB limitu, po przekroczeniu spada do 20Mb/s

http://www.plus.pl/internet-lte

hmmm kumpel ma 20gb i spada mu do 20mb. Więc nie wiem od czego to zależy :\

Przy abonamencie za 59,90 masz 25GB limitu, po przekroczeniu spada do 10Mb/sPrzy abonamencie za 69,90 masz 30GB limitu, po przekroczeniu spada do 20Mb/shttp://www.plus.pl/internet-lte

Bylem na stronie plusa i to czytalem, polecam tobie nauke czytania bo sie chyba nie zrozumielismy....

Powiem Ci tak... Nie inwestuj w LTE. No chyba że musisz. Ten internet LTE to jedna wielka ściema. Już lepiej inwestować w Neostrade lub Netie.

Aktualnie CP = Plus, obie firmy chyba jakiś czas temu się połączyły.

http://www.wykop.pl/ramka/2051560/internet-cyfrowego-polsatu-lte-bez-limitu-to-wielka-sciema/

Tu masz lekturę do poczytania.

Pisze i mówię to każdemu kogo spotkam. Jeśli masz zamiar coś kupić to pierw sprawdź opinie na temat danej rzeczy.

A tu są opisane szczegóły czy coś w tym stylu http://jdtech.pl/2014/06/lte-bez-limitu-w-plus-i-cp-istotne-szczegoly-i-limit.html

^Wierz we wszystko co w internecie piszą.

Bierz LTE jest naprawde opłacalne i sam mam nadzieje się na niego przesiąść ;)

@bartek

wybacz, pospieszyłem się :)

Powiem Ci tak... Nie inwestuj w LTE. No chyba że musisz. Ten internet LTE to jedna wielka ściema. Już lepiej inwestować w Neostrade lub Netie.

Sam używam LTE z Playa (mimo iż oferta słaba) i nie narzekam. Prędkość mam do 30Mb/s, ping na poziomie 30ms, polecam.

he? 10mb/s / 20mb/s w lejku? To coraz bliżej zniesienia tych limitów. Jak miałem modem hsdpa plus to po przekroczeniu limitu miałem prędkość edge czyli download na poziomie 20-30kB/s. Jeżeli to prawda to już wiem gdzie brać neta następnym razem.

internet LTE to naprawdę rewolucyjny wynalazek i jest to coś pięknego ale jak to w pięknych bajkach bywa także tutaj jest smok :P

a dokładniej ten smok nazywa się "POLSKA" za coś co w innych krajach jest niemal darmowe u nas się płąci,buli wydaje a jeszcze limity nam jakieś dają.....

Polecam internet LTE nie wiem czy wiecie ale oglądałem na discovery program gdzie mówili że na szczycie mont everestu można z niego kożystac z prędkością podobno ponad 500 gb o0 też się zdziwiłem. Ale jeżeli myślisz poważnie nad tym internetem polecam nie spisywac umowy na dłużej niż rok bo jak już obalą tuska ze stołka to cena jego abonamentu zapewne drastycznie spadnie ja osobiście do tego czasu wole pozostac przy moich 20 mb/s od jakiegoś radomowego operatora gdzie miesięcznie płace grosze a na jakośc nigdy nie narzekałem. Pozdrawiam

Sam posiadam LTE w telefonie od Play i te 10mb/s widzialem moze tylko 1 podczas pobierania czegos z google play'a :D Srednia predkosc jaka osiagam to 3mb/s.

Po utracie pakietu tracisz internet - Lejek... nawet Play (tam tracac zasieg 4g zjada Ci z pakietu 3g ktory oczywiscie cwaniaki z Play Ci nakladaja przy doladowaniu by CIe zablokowac :3)

W przypadku tego "darmowego lte od Play" da sie obejsc tego calego "Smoka" a przynajmniej moga tego dokonac wlasciciele telefonow z obluga LTE uzywajac aplikacji Advanced Signal Status ktora wymusza na telefonie uzywania wybranej przez nas "sieci". Domyslne GSM/LTE/CDMA zmieniasz na LTE pozwalajac WKONCU na nieograniczonego neta nie martwiac sie ze kiedykolwiek zje Ci pakiet... w najgorszym wypadku nie bedziesz mial zasiegu :D Oczywiscie by moc ponownie dzwonic trzeba przywrocic GSM i wylaczyc wczesniej "Dane komórkowe" w telefonie :3

co nie zmienia faktu że jak to zazwyczaj w Polsce bywa zwykły szary obywatel musi walczyć z wiatrakami i kombinować jak koń pod górę aby wyjśc na swoje -.- nie za taką polske walczyli nasi przodkowie ale to już inny temat. Ja tam nie ufam operatorom telefoni komórkowej wystarczy spojrzeć na 8+ stronicową umowe spisaną drobnym makiem w języku którego sami prawnicy i specjaliści od marketingu nie potrafią do konca nam przetłumaczyć, jesteśmy 100 lat za murzynami i dopuki to się nie zmieni ja bym nie wszedł w umowe z playem !kolega miał od nich internet (nie LTE) 2 lata temu i miał 10 gb limitu płacił drożej niż ja za internet bez limitu a te 10 gb starczało na tydzien serfowania po sieci i słuchania muzyki na YT i oglądanie filmów potem prawie 3 tygodnie w głupie google wchodziło 5 min tak ten internet mulił od tamtej pory i z własnego doświadczenia moge powiedziec smiało Play jako siec komórkowa OK!jako operator internetowy GONCIE SIE OSZUSCI ! tyle w temacie i sry za lekki offtop ale nie ufam Playowi jak psu !

Pozdrawiam

Czesc.

Zamierzam przerzucić sie na internet Plus LTE, ale niestety tylko na 20gb (25gb nie wchodzi w grę), mogłby ktos z korzystających z tego internetu powiedzieć co sie dzieje po wykorzystaniu owych 20gb? Dostęp zapewne bedzie ale ile mb/s :3

PS. Nie obchodzi mnie twoje zdanie, nie pisz "omg ten internet to gówno" etc. iinteresują mnie konkrety...

@Edit Zapomnialem ze internet bedzie glównie wykorzystywany do oglądania filmików na YT, słuchania muzyki ze Spotify i granie w gry internetowe czyt. Lol, Cs itp. no i oczywiscie przeglądania internetów :3