Internet w sieci play

Otóż posiadam telefon lg l70 w abonamencie 60zeta/miech. Mam darmowe rozmowy, smsy no i 2GB internetu (niby). Tu pojawia się problem, ponieważ gdy chce włączyć internet po prostu go nie ma :D. Odblokowuje telefon, włączam taka ikonkę "Dane" i nic. Może ktoś wie o co chodzi. Z góry dzięki :D

Pobierz ustawienia internetu od dostawcy.

Włącz przesył danych.

Mogę prosić trochę jaśniej? Jak mam pobrać skoro nie mam internetu w telefonie. Mam włączony przesył danych :)

Mogę prosić trochę jaśniej? Jak mam pobrać skoro nie mam internetu w telefonie. Mam włączony przesył danych

Na kompie wejdź w https://konfiguracja.play.pl/ wpisz swój numer, wybierz co trzeba i ci przyjdzie smsem konfiguracja

Danke szun

@ Nie wiem czy to jest jakiś zbugowane czy co, ale nie działa :D Gdy wszystko wybiorę ciągle powraca to tej 1 strony.

Otóż posiadam telefon lg l70 w abonamencie 60zeta/miech. Mam darmowe rozmowy, smsy no i 2GB internetu (niby). Tu pojawia się problem, ponieważ gdy chce włączyć internet po prostu go nie ma :D. Odblokowuje telefon, włączam taka ikonkę "Dane" i nic. Może ktoś wie o co chodzi. Z góry dzięki :D