Mozecie mi powiedziec co i jak ?
Internet w telefonie za darmo
Nie ma nic za darmochę . Chyba że jak w Play masz przy niektórych starterach 0 zł za internet w telefonie ale ogólnie musisz sobie pakiet wykupić.
W Anglii mamy internet unlimited w każdej sieci . Chcesz internet za free? Przeprowadź się do Anglii.
A wogole o co chodzi z GSM i g3??
A internet Aero2?
Kup sobie kartę Aero2, i masz neta za darmo. Karta przyjdzie ci za 3 miechy.
W Play mam internet za darmo. Przy doładowaniu za 100zł dostaję jakieś 4GB transferu na 150dni, po wykorzystaniu mam spadek do 5kbps, ale wciąż za darmo.
W playu jest internet za darmo w kazdym abonamencie nie wiem czy mixie....pomijajac , ze ja amm 500mb i wykorzystuje z tego max 100 miesiecznie + gdy wykorzysta sie wszystko spada transfer.
W Play mam internet za darmo. Przy doładowaniu za 100zł dostaję jakieś 4GB transferu na 150dni, po wykorzystaniu mam spadek do 5kbps, ale wciąż za darmo.
*32 kb/s
w play jest całkowicie darmowy internet możecie se wybrać pakiet albo darmowy internet albo darmowe rozmowy do Play a co chcecie to już wasza sprawa
- *163*6# – aktywacja Play na Kartę (zawsze 0 zł za rozmowy i SMS-y do Play)
- *163*7# – aktywacja Play na Kartę Lubię to! (nieograniczony dostęp do internetu)
- *163*2# – aktywacja Play na Kartę Rok Ważności Konta (każde doładowanie przedłuża ważność konta o rok)
Możesz sprawdzić, z jakiej taryfy aktualnie korzystasz, wpisując kod *111*49*1#
Twoja taryfa zostanie zmieniona w ciągu 7 dni od wysłania kodu. Pamiętaj jednak że stracisz wszystkie pakiety danych i dodatkowych minut oraz SMS-ów.
Edit: oczywiście to wszystko za darmo jest
Mozecie mi powiedziec co i jak ?