Internet w telefonie

czesc, jakiego operatora telefonii komorkowych polecacie, ktory ma oferty z internetem lte(niekoniecznie)w telefonie?
chcialbym co najmniej 10gb na miesiac. w sieci play znalazlem oferte bez urzadzenia czyli tylko sama karta sim z pakietem internetowym, 25gb za 30zl miesiecznie, umowa na 18 miechow.
czy korzystal ktos z takiego internetu w telefonie?
ktorego operatora polecacie?
25gb co miesiac, czy 25gb na caly okres umowy w tym przypadku 18 miesiecy?
nie moge znalezc w regulaminie informacji dotyczacych wlasnie tych 25gb.

Nie wiem po co ci 25gb na miesiąc. Gry/filmy będziesz ściągał lub używał go na PC? Ja mam jakoś 6/7 GB, internet używam praktycznie cały czas, zwłaszcza w pracy i jeszcze nigdy nie przekroczyłem tego pułapu. Mam abonament z t-mobile, ale w Austrii, nie wiem jaką ofertę mają w pl. Zanim będziesz brał internet lte, sprawdź czy w ogóle będziesz mógł go używać w swojej miejscowości. Powiedzą Ci, tak tak spoko, a okaże się, że lte będziesz miał w 3 miejscach a reszta to 3G np.

Play ma starter LTE z darmowym lte bez limitow z pelna predkoscia przez okres waznosci karty. Jedynie co to musisz byc w zasiegu lte by nie naliczalo limitu. Bez umowy.

Nie wiem po co ci 25gb na miesiąc. Gry/filmy będziesz ściągał lub używał go na PC? Ja mam jakoś 6/7 GB, internet używam praktycznie cały czas, zwłaszcza w pracy i jeszcze nigdy nie przekroczyłem tego pułapu. Mam abonament z t-mobile, ale w Austrii, nie wiem jaką ofertę mają w pl. Zanim będziesz brał internet lte, sprawdź czy w ogóle będziesz mógł go używać w swojej miejscowości. Powiedzą Ci, tak tak spoko, a okaże się, że lte będziesz miał w 3 miejscach a reszta to 3G np.
dzięki za odpowiedź.

25gb na miesiąc może trochę przesadziłem, tak z 15-20gb mi starczy. zależy mi na tym abym miał tyle równo co miesiąc, a nie np 25gb na cały okres umowy. Mieszkam w Szczecinie więc raczej będę się łapał na zasięg LTE.

Play ma starter LTE z darmowym lte bez limitow z pelna predkoscia przez okres waznosci karty. Jedynie co to musisz byc w zasiegu lte by nie naliczalo limitu. Bez umowy.

dzięki za odpowiedź.

czy mógłbyś podać linka, bo nie mogę znaleźć? z pełną prędkością przez okres ważności karty to mnie bardzo ciekawi, a jeszcze bez umowy to już w ogóle ekstra, bardzo proszę o linka.

ogólnie proszę o podawanie linków, ja sobie przeczytam na spokojnie i bardzo proszę o udzielenie odpowiedzi na pytania zawarte w moim pierwszym poście, czy te 25gb w abonamencie za 30zl miesiecznie miałbym równo co miesiąc? tutaj link: http://www.play.pl/oferta/play-internet/play-online-tylko-sim/

Niestety nie mogłem znaleźć na stronie play startera. Starter kupowałem w listopadzie 2014. To wszystko polega na tym że co miesiąc trzeba aktywować darmowy pakiet lte bez limitów na 30 dni. A te startery zupełnie inaczej wyglądają, lecz widze że jest http://www.play.pl/oferta/play-internet/internet-na-karte/ i pakiet tyle że 45zl/miesiąc bez umowy. Nie wiem może są jeszcze gdzieś w sklepach te startery. Ja mam aktualnie na modemie lte i dalej śmiga.

Niestety nie mogłem znaleźć na stronie play startera. Starter kupowałem w listopadzie 2014. To wszystko polega na tym że co miesiąc trzeba aktywować darmowy pakiet lte bez limitów na 30 dni. A te startery zupełnie inaczej wyglądają, lecz widze że jest http://www.play.pl/oferta/play-internet/internet-na-karte/ i pakiet tyle że 45zl/miesiąc bez umowy. Nie wiem może są jeszcze gdzieś w sklepach te startery. Ja mam aktualnie na modemie lte i dalej śmiga.

dzięki bardzo, a orientujesz się może co do tego 25gb w abonamencie za 30zł, czy te 25gb to będzie co miesiąc czy tylko na cały okres umowy? nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na to pytanie, a najbardziej mi na tym zależy, bo jednak płacić 30zł co miesiąc, a 45zł to jest różnica.

Myślę że 25gb to co miesiąc bo to standard, że podaje się limit miesięczny. Ale umowę i tak trzeba dokładnie przeczytać by nie wyszły potem jakieś babole. http://www.play.pl/resources/pdf/2015/Regulamin-Oferty-Promocyjnej-FORMULA-4GLTE-UNLIMITED-tylko-SIM-przy-sprz-na-odl_06022015.pdf Limit dotyczy 1 okresu rozliczeniowego czyli 1 miesiąc. Po przekroczeniu prędkość spada do 16 kb/s czyli pobieranie z prędkością 2kB/s co imo jest śmieszne już większa prędkość po przekroczeniu limitu była za czasów iPlusa.

Myślę że 25gb to co miesiąc bo to standard, że podaje się limit miesięczny. Ale umowę i tak trzeba dokładnie przeczytać by nie wyszły potem jakieś babole. http://www.play.pl/resources/pdf/2015/Regulamin-Oferty-Promocyjnej-FORMULA-4GLTE-UNLIMITED-tylko-SIM-przy-sprz-na-odl_06022015.pdf Limit dotyczy 1 okresu rozliczeniowego czyli 1 miesiąc. Po przekroczeniu prędkość spada do 16 kb/s czyli pobieranie z prędkością 2kB/s co imo jest śmieszne już większa prędkość po przekroczeniu limitu była za czasów iPlusa.

Dzięki serdeczne za pomoc, nie mogłem zinterpretować treści tego punktu. Po przekroczeniu, no tak, ale w sumie 25gb wystarczy mi w 100%. Więcej nie zużyję. Wolę już płacić 30zł/miesiąc za 25gb niż 45zł/miesiąc za nielimitowany internet(tak naprawdę limit i tak jest, po przekroczeniu 100gb), którego i tak nie wykorzystam:). No to temat uważam za wyczerpany, jeszcze raz dziękuję za pomoc.

czesc, jakiego operatora telefonii komorkowych polecacie, ktory ma oferty z internetem lte(niekoniecznie)w telefonie?
chcialbym co najmniej 10gb na miesiac. w sieci play znalazlem oferte bez urzadzenia czyli tylko sama karta sim z pakietem internetowym, 25gb za 30zl miesiecznie, umowa na 18 miechow.
czy korzystal ktos z takiego internetu w telefonie?
ktorego operatora polecacie?
25gb co miesiac, czy 25gb na caly okres umowy w tym przypadku 18 miesiecy?
nie moge znalezc w regulaminie informacji dotyczacych wlasnie tych 25gb.