witam od dwóch miesięcy mam problem mój internet miał 1mb ale prędkość spadła do 200kb/s nie wiem z czym to spowodowane mam radiówkę Umowa mi się skończyła
Internet
Mozliwe ze nie daja takiego szybkiogo internetu jaki mieli dawac ja czytalem ze jak dajem internet wolniejszy niz w umowie placisz jak za drozszy a to wszystko z godne z prawem noj net jest raz szybki raz wolny i nie wiem o co chodzi
Wyrażaj się konkretnie bo 1Mb to nawet mniej niż 200KB. Zadzwoń do operatora i spytaj.
czyli powinienem mieć Net 1mb prędkość badana na speedtest i wp wynosiła 950kb/s++ a od dwóch miesięcy prędkość radykalnie spadła do 200 kb/s a prędkość pobierania to zaledwie 30kb/s
Do Tych Cw... od neta nie dzwonie bo za miesiąc będę miał nowy net a jak do nich dzwoniłem to oni mówili że nie wiedzą od czego to
Jeżeli masz net 1Mb to prędkość pobierania powinieneś mieć w granicach 120kb/s, a przy necie 10Mb prędkość pobierania wynosi około 1Mb/s.
Napisz zrozumiale bo prędkość internetu a pobierania to dwie różne sprawy i napisz od jakiego operatora masz net.
Tak prędkość pobierania gier filmów i innych powienienm mieć w granicach 100-150 kb/s a moja prędkość pobierania jest w granicach 20-30kb/s
Natomiast przy badaniu Prędkości Neta pokazuje mi jak bym miał neta 250 kb zamiast 1mb Dostawca to euron Internet Radiowy
Jasniej nie da się napisać tego
Dostawca to euron Internet Radiowy
Z własnego doświadczenia wiem, że prędkość internetu radiowego zależy od wielu czynników: od siły sygnału, pogody, obciążenia łącz itp. więc proponuje poczekać na zmianę neta na kablowy. Nic w tej sprawie nie wskórasz bo powiedzą tak jak pisałeś wcześniej, że to nie ich wina.
Kiedyś miałem neta z iPlusa 7,2Mb/s a ściągałem z prędkością 20 - 25 kb/s A jak była burza to net nie łączył.
EDIT: Teraz doczytałem, że umowa ci się skończyła. To już w ogóle nic nie zdziałasz, a dziwię się, że jeszcze ci nie zablokowali połączenia
EDIT: Teraz doczytałem, że umowa ci się skończyła. To już w ogóle nic nie zdziałasz, a dziwię się, że jeszcze ci nie zablokowali połączenia
puki płacę to mam ale jeszcze miesiąc bo będę miał Netie Modem
witam od dwóch miesięcy mam problem mój internet miał 1mb ale prędkość spadła do 200kb/s nie wiem z czym to spowodowane mam radiówkę Umowa mi się skończyła