Witam, posiada ktos neta w wyżej wymienionej firmie? Prosiłbym o jakies opinie.
Internety w Netii
Miałem, nie polecam.
W pakiecie miałem telefon stacjonarny+internet(20mb, a tak na prawdę to max chodził 12mb) Jak kończyła mi się umowa, to chciałem zmienić na sam internet 50mb. Tydzień po podpisaniu umowy dzwonią do mnie i mówią że nie można takiej oferty(50mb) zrealizować...
Od roku mam UPC 250mb za 70zł i jest git. Odradzam netie
Ale to działa trochę inaczej. UPC to kablówka, NETIA to telefonia. Na umowie pewno miałeś DO 20mb a to w dużej mierze zależy od tego jak bardzo oddalony jesteś od tak zwanej bazy . Dodatkowo pewno od gniazda telefonicznego do rootera miałeś pociągnięty kabelek telefoniczny.
Problem z umowami z kablówki że podpisujesz umowę na lokal(tak było jak ja brałem neta z kablówki) i ja miałem taką sytuacje że jak się wyprowadziłem od rodziców nie było możliwości podłączenia tam kablówki a z umowy nie mogłem zrezygnować póki się nie wymeldowałem a i z tym był problem :).
Problem z umowami z kablówki że podpisujesz umowę na lokal(tak było jak ja brałem neta z kablówki) i ja miałem taką sytuacje że jak się wyprowadziłem od rodziców nie było możliwości podłączenia tam kablówki a z umowy nie mogłem zrezygnować póki się nie wymeldowałem a i z tym był problem :).
No ja mam mniej więcej podobny problem.
Wynajmuje obecnie sobie własnie mieszkanie, i mam możliwość podłączenia tej Netii od razu, jest skrzynka itp. tutaj, cena tez bardzo fajna sie wydaje, inaczej to by pierdolenia było dużo, ziomek od którego wynajmuje wy***rdolił na ogórki do stanów, firma u której, w sumie, "obecnie" mam enta robi jakies problemy z tym przełączeniem neta do wynajmowanego mieszkania, i tak dalej. Tak czytam po necie, jak sie w sporym miescie mieszka to nie wydaje sie by jakies problemy były, a w Łodzi jestem, więc K, jakies opinie bym chciał włąsnie poznac osób które juz korzystały z neta od nich.
A czemu nie Orange? Netia dzierżawi łącza od Orange. Wiec jak jest Netia misi też być Orange. A jest o tyle lepiej że zawsze masz punkt Orange gdzieś na mieście i mozesz pogadac z konsultantem w 4 oczy. Netia chyba tylko możesz dzwonić
Neta z Netii nie mam, ale pracuje na technicznej infolinii w Netii. Mozna na priv walić w razie pytań
Witam, posiada ktos neta w wyżej wymienionej firmie? Prosiłbym o jakies opinie.