Intra :)(robie za darmo)

Witam jestem Patjx i prowadzę od jakiegoś czasu karierę na polskim YouTube. Ostatnio zacząłem się bawić w robienie intr. Mogę zrobić podobne do tego

(moje) praktycznie za darmo. O kontakt proszę na PW na YT lub na adres e-mail: patjxpl2@gmail.com Pozdrawiam. Jeżeli intro wam się spodobało to oceńcie je na YT i zostawcie TAM komentarz :) Pozdrawiam jeszcze raz :)

Mimo, że sie za dobrze na tym nie znam to popracuj nad napisami, bo ten na końcu był po prostu ohydny:P.

niema to jak nieprofesjonalizm nie dość że muzyka nie pasuje to jeszcze napis w paincie

Oj nie ładne. W czym Ty to robiłeś ? Napis to Paint albo Gimp a intro... celuję że jakiś programik typu Camtasia albo standardowy program windowsa. Masz dla porównania: http://www.youtube.com/watch?v=UBnyyMRlQxg

Meh. Intro to najmniej ważna część filmiku. Jakie to by intro nie było, jakości filmu nie poprawi.

@Xaorus, te co pokazałeś też jakieś nadzwyczajne nie jest.

Ot sklejka filmików z niepasującym zakończeniem i ,,epicką,, muzyką, nic nowego, nic ciekawego.

Jeżeli chodzi o intra, to bardzo, ale to bardzo podoba mi się intro, które zrobił jeden z widzów roja dla roja :P

Pierwszy post: Filmik moim zdaniem dość kiepski, a napis na końcu beznadziejny, muzyka w ogóle nie pasuje do tego co prezentuje filmik.

Takie tam, moje zdanie.

Naucz się obsługi takiego programu jak adobe after effects, bo to co pokazujecie... ahh szkoda gadać myślą że sklepią jakieś wycinki z trailerów gier dodadzą muzykę i są pro,

kozacki efekt na intro :)

Więc tak. Wiem, że napis to za przeproszeniem kupa. Panie Dobro czy ja gdziekolwiek napisałem, że jestem "pro" ? Nie. To jest moje pierwsze intro, a żeby poduczyć się robienia o wiele lepszych, chciałem robić za darmo osobom po 0 widzów itp. Co do muzyki, to idealna nie jest, ale zobaczcie w ostatnich sekundach jak się ładnie zgrywa :)

Więc tak. Wiem, że napis to za przeproszeniem kupa. Panie Dobro czy ja gdziekolwiek napisałem, że jestem "pro" ? Nie. To jest moje pierwsze intro, a żeby poduczyć się robienia o wiele lepszych, chciałem robić za darmo osobom po 0 widzów itp. Co do muzyki, to idealna nie jest, ale zobaczcie w ostatnich sekundach jak się ładnie zgrywa

Wybacz mi, nie miałem na myśli ciebie mówię o innych osobach z YT, gdzie wala się tyle intr które nie specjalnie się od siebie różnią.

jak chcesz robic intra to od poczatku musisz pokazac swoj smak, gust i precyzje wykonania oraz estetyke a zwykli przecietniacy znikna w tlumie

a jak dla mnie jak ma być intro to już do 10 sek nie więcej np. tak jak ja mam "Mnichu Prezentuje" i tyle w zupełności starczy :P

Witam. Słuchając opinii użytkowników tego forum, moich widzów i innych osób, postanowiłem zmienić całkowicie program do robienia intr. Zapraszam do obejrzenia i ocenienia go(najelpiej na YouTube)

Jeśli się spodobało, to mogę zrobić dla kogoś podobne(albo i lepsze). To było moje pierwsze intro w Sony Vegas.

Nie musisz wysyłać nam każdego ,,intra,, ,które zrobisz.

Pooglądaj/czytaj tutoriale, poćwicz trochę, i dopiero jak nie będzie to kupa, którą potrafi zrobić każdy żółtodziób przy pierwszym spotkaniu z programem, możesz je nam pokazać.

To intro wygląda źle, tanio, brzydko, i można by tak wymieniać bez końca. Bronisz się jednym argumentem ,,to moje pierwsze intro,, skoro pierwsze, to po kiego je nam pokazujesz? Zrób coś, co się wyróżnia, i jeżeli naprawdę się tym interesujesz, poświęć na to trochę czasu.

Witam jestem Patjx i prowadzę od jakiegoś czasu karierę na polskim YouTube
Nie zauważyłem że w ogóle pojawił się ktoś taki jak Ty, więc dla czego od razu "kariera"? Życzę powodzenia, ponieważ jeszcze wiele nieprzespanych nocy przed Tobą, aby cokolwiek coś z tego było.

PS Napis w tym intrze jest ohydny. Dlaczego nie wtopisz go w filmik tylko wrzucasz jakieś czarne tło?

odrazu ci mówie tak sony vegas jest dobry do obróbki nagranego przez ciebie filmiku a jeśli chodzi o intro to raczej nic lepszego niż after effect cs6 nie ma

Witam jestem Patjx i prowadzę od jakiegoś czasu karierę na polskim YouTube. Ostatnio zacząłem się bawić w robienie intr. Mogę zrobić podobne do tego

(moje) praktycznie za darmo. O kontakt proszę na PW na YT lub na adres e-mail: patjxpl2@gmail.com Pozdrawiam. Jeżeli intro wam się spodobało to oceńcie je na YT i zostawcie TAM komentarz :) Pozdrawiam jeszcze raz :)