Intro do filmów-pomocy

Witam serdecznie. Mam wielki problem i potrzebuję intra do swojego kanału youtube ponieważ ja niestety nie ogarniam tych wszystkich programów do edycji i tak na prawdę nie mam zbytnio czasu. W nagrodę zwycięzca otrzyma klucz do bety Path of Exile (niestety tylko taki owy klucz posiadam).

Co powinno zawierać intro:

-przede wszystkim mój nick Fujiwar

-scenny tylko z gier mmorpg i rpg żadnych BF3,Call od Duty czy innych FPS'ów nie gram w takie gry.

-max może trwać 15sekund

-muzyka obojętnie jaka ale uwielbiam ścieżki dźwiękowe zespołu Two Steps From Hell.

Wiecej informacji będę podawał w czasie pytań. Dzięki i pozdrawiam.

Za 15 zł zrobię Ci intro :) Jeśli się zdecydujesz to gg 13943544

Wiesz konto do Path of Exile warte jest 10$ więc i tak daje więcej niż proponujesz :P

to co mam się zabierać za robotę ? :D

Wiesz jak masz czas byłbym bardzo wdzięczny na pomoc :D

Na głowie mam na razie 3 projekty + darmowa stronka dla siebie i przyszłych klientów, jako portfolio i ofery, ale zobaczę co da się zrobić w najbliższym tygodniu.

Witam serdecznie. Mam wielki problem i potrzebuję intra do swojego kanału youtube ponieważ ja niestety nie ogarniam tych wszystkich programów do edycji i tak na prawdę nie mam zbytnio czasu. W nagrodę zwycięzca otrzyma klucz do bety Path of Exile (niestety tylko taki owy klucz posiadam).

Co powinno zawierać intro:

-przede wszystkim mój nick Fujiwar

-scenny tylko z gier mmorpg i rpg żadnych BF3,Call od Duty czy innych FPS'ów nie gram w takie gry.

-max może trwać 15sekund

-muzyka obojętnie jaka ale uwielbiam ścieżki dźwiękowe zespołu Two Steps From Hell.

Wiecej informacji będę podawał w czasie pytań. Dzięki i pozdrawiam.