Intro na Youtube

Siemka.

Sprawa wygląda tak, za niedługo rozpoczynam kanał na youtube dot. gier itp

poszukuje kogoś ogarniętego kto ma jakieś materiały z gier i byłby w stanie stworzyć dla mnie powiedzmy 30-40 sekundowe intro.

Zalezy mi na tym żeby w/w intro było pełne akcji, emocjonujace :) że tak to ujmę :)

Myśle że jeśli trafię na perełkę (oczywiscie jesli komuś będzie chciało się coś takiego wykonać)

to myśle że z osobą która stworzy w/g mnie najlepsze intro, umówię się na zapłate.

Tak moi drodzy jestem w stanie zapłacić jakieś pieniążki dla osoby która będzie chciałą się postaraći będzie gotowa sprostac wymaganiom :)

Wiem że jest to troche pracy ale dodatkowa kasa piechotą nie chodzi, a szczególnie w wakacje :)

Dla tego jeśli znajdą się zainteresowani, prosze pisać na e-mail: ryuusaku86@gmail.com

Pozdrawiam i zachęcam do współpracy :)

Według mnie 30-40 sekund to za długie intro, i większość sie zniechęci

tak jak up napisał, intro max do 10-15 sec ;x

no ok :)

Panowie macie racje ;)

niech bedzie 10-15 sekund :)

Mam nawet ciekawa idee...no ale to juz na meil :)

Polecam użytkownika Xaorus , robi szybko i dobrze. Pozdrawiam

10-11 sekund to taka akceptowalna średnia dla Intr wszelkiego rodzaju.

Temat do zamknięcia w sumie bo wziąłem tą robotę :)

Siemka.

Sprawa wygląda tak, za niedługo rozpoczynam kanał na youtube dot. gier itp

poszukuje kogoś ogarniętego kto ma jakieś materiały z gier i byłby w stanie stworzyć dla mnie powiedzmy 30-40 sekundowe intro.

Zalezy mi na tym żeby w/w intro było pełne akcji, emocjonujace :) że tak to ujmę :)

Myśle że jeśli trafię na perełkę (oczywiscie jesli komuś będzie chciało się coś takiego wykonać)

to myśle że z osobą która stworzy w/g mnie najlepsze intro, umówię się na zapłate.

Tak moi drodzy jestem w stanie zapłacić jakieś pieniążki dla osoby która będzie chciałą się postaraći będzie gotowa sprostac wymaganiom :)

Wiem że jest to troche pracy ale dodatkowa kasa piechotą nie chodzi, a szczególnie w wakacje :)

Dla tego jeśli znajdą się zainteresowani, prosze pisać na e-mail: ryuusaku86@gmail.com

Pozdrawiam i zachęcam do współpracy :)