Inwestycja w ukraine

Czy według was dobrą inwestycją byłoby inwestować w nieruchomości motele/hotele w Ukrainie ?

Po dziadkach dostanę dużą sumę pieniężną 24 milionów.Wiem że sytuacja na Ukrainie nie jest dobra, ale chyba opłaca się zrobić hotel dla tamtejszych osób.Mam problem czy mój hotel nie spłonie.Proszę o wdrążenie się w temat i o pomoc nowego milionera.

O takie rzeczy pytasz na forum o grach? Przeczuwam, że szybko stracisz kasę w głupi sposób, o ile w ogóle będziesz ją miał...

Moim zdaniem nie opłaca się inwestować w hotele/hostele/motele na Ukrainie.

Forum o grach MMO byłoby jednym z ostatnich miejsc na których bym szukał pomocy w sprawie inwestycji (na ostatnim miejscu jest 4Chan!). Powinieneś spytać się jakiegoś specjalisty, czy warto. Poza tym sam widzisz jaka jest tam sytuacja. Dlaczego akurat Ukraina? Bardzo mnie to ciekawi.
Nie przedłużając: znajdź w swoim otoczeniu kogoś, kto zna się na rynkach zagranicznych (głównie wschodnich) , kto będzie potrafił dobrze ocenić sytuacje na Ukrainie i pomoże podjąć Ci TRAFNĄ decyzję. Chciałbym też zauważyć, że w prawie Ukrainy MOŻE się trochę zmienić, a czy to wyjdzie na plus, czy na minus, to się okaże.
Ps. Po swoich dziadkach dostajesz na prawdę sporo gotówki (o ile to prawda, w co wątpię), a oni na pewno mieli jakiegoś doradcę, osobę, która im pomagała.
A za tą radę poproszę 2500zł. Numer konta podam po kontakcie na PW :P

Czy tylko ja mam wrazenie ze to troll?

24 mln,ale chyba starych które teraz są warte 20 zł.

słaby troll 2/10

Poczekaj az ceny spada i kup co popadnie. Zwroci sie z zyskiem jak sytuacja bedzie w normie

24 miliony czego ? Wszow? Pchel? Włosow z glowy babci?

Za duży Offtop, a temat na pewno zrobiony dla prowokacji. Close.

Czy według was dobrą inwestycją byłoby inwestować w nieruchomości motele/hotele w Ukrainie ?

Po dziadkach dostanę dużą sumę pieniężną 24 milionów.Wiem że sytuacja na Ukrainie nie jest dobra, ale chyba opłaca się zrobić hotel dla tamtejszych osób.Mam problem czy mój hotel nie spłonie.Proszę o wdrążenie się w temat i o pomoc nowego milionera.