IP Boost

Mam zamiar kupic IP Boost, i pojawila sie pewna watpliwosc, a mianowicie :

Czy IP Boost, na 30 dni, rozni sie od tego na 50 winow tym, ze rowniez daje boosta, za przegrana, czy tylko za wygrane mecze?

Chyba, to działa za wygrane mecze uważam, że za przegrane mało wpada IP. więc to nalicza tylko wygrane mecze. Mogę jednka mieć złe przeczucie.

Wszystkie boosty są na wygrane. Na przegranych nie zużywa

O to dzieki za odpowiedz. :)

Teraz pozostaje mi dylemat, ktory kupic :D

Kup na 30 dni, bo boosta daje nawet do przegranych

O, czyli jednak daje?

Bo jesli daje do przegranych, to wezme na 30 dni, a jak nie to na 50 wygranych :P

Daje na 95% bo nie gram w lola od sezonu 2 (*)

Ja jak zawsze grałem to miałem boosta tylko za winy, więc nie wiem jak to teraz jest.

troche poczytalem.

Z tego co przeczytalem, boost na winy, zawsze daje 145 ip. Boost na dni daje 200% tego co zdobywamy.

Wiec grajac 4 gry dziennie i liczac 2 przegrane i 2 wygrane, bardziej oplaca sie boost na dni. W takim ukladzie boost na winy, starczy nam na 25 dni, i bedzie nam dawal 290 ip dziennie. A boost dniowy bedzie nam dawal, rozna liczbe, zalezna od czasu gier, ale liczac srednio 30-40 minut, korzystniej wypada Boost dniowy.

Nie wypowiadajcie się jak nie wiecie! Boost na XX dni boostuje także XP w przypadku przegranej. Przynajmniej tak pamiętam z okresu finałów I sezonu, kiedy to Riot za ogromne problemy z serwerami przyznał z 2 tygodnie takiego boosta każdej osobie.

zgadza sie boost czasowy daje rowniez boosta do przegranej wychodzi tak ze za przegrana masz okolo 160 IP/PZ wiem bo sam mialem IP boosta tylko na 3 dni :) wiec teraz szybka kalkulacja w ciagu miesiaca zrobisz pewnie 80 wygranych czyli wychodzisz na tym lepiej + oczywiscie przegrane gry sa boostowane ogolnie polecam tylko i wylacznie kupowac czasowe boosty

dzieki za odpowiedz :)

Ciekawe czy dwa boosty sie stackuja :D

(50win+30dni)

Boost na określoną liczbe winów jest zrobiony bardziej pod graczy "niedzielnych", więc jeżeli jesteś aktywnym graczem to radziłbym Ci kupić boosta na x dni.

dzieki za odpowiedz Ciekawe czy dwa boosty sie stackuja (50win+30dni)

Nie chciałbym Cię wprowadzić w błąd, ale wydaje mi się, że najpierw będzie schodził Ci boost na dni, a po jego upływie, do działania wejdzie boost na wygrane (:

Kupiłem oba - stackuja sie ;)

408 ip za wygrana, bez 1st wina. :D

Mam zamiar kupic IP Boost, i pojawila sie pewna watpliwosc, a mianowicie :

Czy IP Boost, na 30 dni, rozni sie od tego na 50 winow tym, ze rowniez daje boosta, za przegrana, czy tylko za wygrane mecze?