Iphone 5

Witajcie!
Mam następujący problem, moja dziewczyna znalazła IPhona 5 model A1429 w Danii. Kiedy go włączam mam okienko w którym mogę wpisać kod. Wpisałem 1234 i mam okno do oblokowania Iphona. Kiedy przesunę suwak ukazuje mi się klawiatura w której mogę wybrać numer alarmowy. Czy jest jakaś rada na zdjęcie tej blokady aby móc normalnie używac telefonu?
Pozdrawiam

Przyznaj, że ukradłeś.

btw. zanieś do byle jakiego serwisu, powinni coś zdziałać :)

Napewno pomoże serwis ;33

Co dziwnego moja dziewczyna była w serwisie moim małym mieście. Powiedziano jej, że zrobią to najwcześniej za rok, co jest niemało dziwne. Wiadomo jak sam bym to zrobił to propsy nie tylko u niej ale i u jej rodziców, więc ta opcja odpowiadałaby mi ;)

Jeżeli jednak wiedzielibyście jak mi pomóc to piszczie :)

Poszukaj na zagramanicznych forach - u nich ten telefon jest już dłużej to na pewno znajdziesz jakieś wskazówki jak to zrobić.

Problem rozwiązany. Wystarczyło pobrać pewien program i nieco pobawić się z różnymi kombinacjami ;)

Już tylko pozostaje ściągnięcie simlocka :D

Witajcie!
Mam następujący problem, moja dziewczyna znalazła IPhona 5 model A1429 w Danii. Kiedy go włączam mam okienko w którym mogę wpisać kod. Wpisałem 1234 i mam okno do oblokowania Iphona. Kiedy przesunę suwak ukazuje mi się klawiatura w której mogę wybrać numer alarmowy. Czy jest jakaś rada na zdjęcie tej blokady aby móc normalnie używac telefonu?
Pozdrawiam