Witajcie!
Mam następujący problem, moja dziewczyna znalazła IPhona 5 model A1429 w Danii. Kiedy go włączam mam okienko w którym mogę wpisać kod. Wpisałem 1234 i mam okno do oblokowania Iphona. Kiedy przesunę suwak ukazuje mi się klawiatura w której mogę wybrać numer alarmowy. Czy jest jakaś rada na zdjęcie tej blokady aby móc normalnie używac telefonu?
Pozdrawiam
Iphone 5
Przyznaj, że ukradłeś.
btw. zanieś do byle jakiego serwisu, powinni coś zdziałać
Napewno pomoże serwis ;33
Co dziwnego moja dziewczyna była w serwisie moim małym mieście. Powiedziano jej, że zrobią to najwcześniej za rok, co jest niemało dziwne. Wiadomo jak sam bym to zrobił to propsy nie tylko u niej ale i u jej rodziców, więc ta opcja odpowiadałaby mi
Jeżeli jednak wiedzielibyście jak mi pomóc to piszczie
Poszukaj na zagramanicznych forach - u nich ten telefon jest już dłużej to na pewno znajdziesz jakieś wskazówki jak to zrobić.
Problem rozwiązany. Wystarczyło pobrać pewien program i nieco pobawić się z różnymi kombinacjami
Już tylko pozostaje ściągnięcie simlocka
Witajcie!
Mam następujący problem, moja dziewczyna znalazła IPhona 5 model A1429 w Danii. Kiedy go włączam mam okienko w którym mogę wpisać kod. Wpisałem 1234 i mam okno do oblokowania Iphona. Kiedy przesunę suwak ukazuje mi się klawiatura w której mogę wybrać numer alarmowy. Czy jest jakaś rada na zdjęcie tej blokady aby móc normalnie używac telefonu?
Pozdrawiam