Iris Online - Ekipa

Hej! Szukam ekipy do Iris Online. Tak, żebyśmy sobie razem pograli, na instancje wpadli itp ;) zacząłem grać dzisiaj i jestem jeszcze noobkiem ;] Dlatego jeżeli chcieli byście zagrać razem ze mną napiszcie w temacie swoje nicki itp. Do zobaczenia w grze. ;]

Widać, że jesteś noobem ;) Radzę sprawdzić jaka jest różnica pomiędzy newbie a noobem...

Dungeon Circus jest od 15 lvl-u jak bedziesz miał ten lvl to pisz i jaką postacią grasz

nessaya12

Fighter 18 lvl na razie

Tanker

Akodo

24 na chwile obecna

War

Tanker (ale po 2nd jobie będzie pewnie dual).

Serwer Lumi

Widać, że jesteś noobem Radzę sprawdzić jaka jest różnica pomiędzy newbie a noobem...

Radzę pouczyć się czytania ze zrozumieniem... Nie napisałem, że jestem newbie -.- tylko, że jestem noobkiem a co do tematu to ja gram Fighterem 11LvL człowiekiem.

Newbie to nowy gracz nie psujący niczego.

Noob może to być gracz który chcąc lub nie chcąc może komuś coś zepsuć ogólnie nie ogarniający gracz który myśli, że wszystko wie.|

No więc ja jestem tym noobkiem lecz nie chcę nikomu niczego psuć/ksuć itp.|

@PS: Pisałem na szybko ;]

Newbie też może psuć, z racji małego obycia z grą.

Hej! Szukam ekipy do Iris Online. Tak, żebyśmy sobie razem pograli, na instancje wpadli itp ;) zacząłem grać dzisiaj i jestem jeszcze noobkiem ;] Dlatego jeżeli chcieli byście zagrać razem ze mną napiszcie w temacie swoje nicki itp. Do zobaczenia w grze. ;]