Ja rozumiem że trzeba zarabiać na reklamach, i innych gówienkach, ale czy istnieje jakaś możliwość wyłączenia tej super głośnej muzyki która odpala sie od razu jak sie wejdzie na strone?
Irytująca muzyka na stronie
Tak, posiadanie konta na portalu i automatyczne logowanie na nie. Zarejestrowani użytkownicy tego nie mają, tylko goście.
Istnieje coś takiego jak AdBlock
@Up
Ja w przeciwienstwie do ciebie wolę dać zarobić portalowi za za***iste wykonywanie roboty, zamiast zainstalować AD Blocka i udawać, że nic sie nie dzieje.
2x Up
Tylko ze ja tu wchodze od paru miesiecy i nie mam konta na stronie głównej, a ta muzyka jest chyba od wczoraj.

@UpJa w przeciwienstwie do ciebie wolę dać zarobić portalowi za za***iste wykonywanie roboty, zamiast zainstalować AD Blocka i udawać, że nic sie nie dzieje.2x UpTylko ze ja tu wchodze od paru miesiecy i nie mam konta na stronie głównej, a ta muzyka jest chyba od wczoraj.
Zajebistej? Co co Ci chodzi? O treść czy wygląd?
Jak byś nie wiedział to adblockiem można zablokować niektóre elementy - nie wszystkie, ale komu, by się tam chciało w adblocku grzebać...
Wycisz muzykę jak bardzo jest to denerwujące.
Zaraz pewnie będzie wojna zwolenników i przeciwników adblocka....
Ja w przeciwienstwie do ciebie wolę dać zarobić portalowi za za***iste wykonywanie roboty, zamiast zainstalować AD Blocka i udawać, że nic sie nie dzieje.
Czekaj czekaj, czy ja dobrze rozumiem? Wkurza Cię reklama, kolega podaje Ci najlepszy sposób na pozbycie się jej i wielu innych denerwujących reklam, a ty oskarżasz go o obniżanie komuś przychodów i mówisz, że nie chcesz wcale usuwać tej reklamy bo blablabla?!
Ten temat to jakiś troll jest, czy o co tutaj chodzi? Bo po tytule wnoszę, że raczej troll i to marny.
Zaraz pewnie będzie wojna zwolenników i przeciwników adblocka....
Nie, nie będzie. Koleś nie chce AdBlocka, ale nie chce też jakimś cudem denerwujących reklam. Logika godna pożałowania.
Kto chce AdBlocka to używa, kto nie chce to nie. Koniec tematu. Jak gościu myśli, że ktoś usunie denerwującą reklamę, bo ta jest denerwująca i mu przeszkadza, to życzę powodzenia. Prędzej dostaniesz jednorożca od wróżki zębuszki.
Te reklamy są denerwujące nie bez powodu.
PS. Ja nie mam żadnej reklamy, więc nie wiem nawet o co chodzi
Nie chodzi o samą czynność wyłączenia reklam, tylko pozbycie się samego dźwięku. Czytanie ze zrozumieniem, zamiast atakować.
ja mam uBlock i ghostery i w życiu żadnych reklam nie widziałem.
Przynajmniej nazwa tematu już nie razi po oczach. Co do reklam, jeśli ci się nie podobają to możesz je zablokować, twój wybór, jak nie to możesz zawsze wyciszyć.
Zainstaluj sobie Ublock Origin i pokmiń z nim.
Czekaj czekaj, czy ja dobrze rozumiem? Wkurza Cię reklama, kolega podaje Ci najlepszy sposób na pozbycie się jej i wielu innych denerwujących reklam, a ty oskarżasz go o obniżanie komuś przychodów i mówisz, że nie chcesz wcale usuwać tej reklamy bo blablabla?!Ten temat to jakiś troll jest, czy o co tutaj chodzi? Bo po tytule wnoszę, że raczej troll i to marny.Nie, nie będzie. Koleś nie chce AdBlocka, ale nie chce też jakimś cudem denerwujących reklam. Logika godna pożałowania.Kto chce AdBlocka to używa, kto nie chce to nie. Koniec tematu. Jak gościu myśli, że ktoś usunie denerwującą reklamę, bo ta jest denerwująca i mu przeszkadza, to życzę powodzenia. Prędzej dostaniesz jednorożca od wróżki zębuszki.Te reklamy są denerwujące nie bez powodu.PS. Ja nie mam żadnej reklamy, więc nie wiem nawet o co chodzi
Ty masz coś z banią, czy po prostu kozaczysz w necie, bo w szkole znowu ci szkolny byczek wsadził morde do kibla, i odreagowujesz? Napisałem chyba wyraźnie, że ta reklama z dźwiękiem jest dopiero od 2 dni...
@TheHorizon no to ci ludzie napisali ze najlepszy i najłatwiejszy sposób to włączenie adblock'a konkretnie na te reklamę bądź muzykę albo stworzenie konta na stronie...a ty na nich najeżdżasz jakby ci kogoś zamordowali
I co z tego ze tej reklamy nie było wcześniej no to maja do siebie reklamy ze po prostu różnią się co powiem czas.
Uważam ze temat ten powinien być zamknięty bo użytkownicy udzielili ci odpowiedzi a teraz po prostu jest już trolling i bezpotrzebny heit na ludzi którzy używają adblock'a by nie mieć uciążliwych reklam.
Zamykam temat. Rozwiązanie tematu zostało zaproponowane, jednak nie spodobało się autorowi tematu. Ostrzeżenia zostały rozdane.
Ja rozumiem że trzeba zarabiać na reklamach, i innych gówienkach, ale czy istnieje jakaś możliwość wyłączenia tej super głośnej muzyki która odpala sie od razu jak sie wejdzie na strone?