Stoję w miejscu,ponieważ już sam nie wiem gdzie mam grać pwe czy gf niech ktoś mnie oświeci gdzie wychodzi lepiej bo słyszałem różnie opinie gdzie jest większy pay2win??
Item shop pwe a gf
taki sam tu i tu
A jak tak z innej beczki ile na eu np kosztuje w coinzach księga resetu skilli przed 40?
Jeżeli kosztuje około 400-500 to jest taki sam item shop jeżeli kosztuje 2k tyle ile na pwe to pwe jest tańsze czterokrotnie
@UP
O ile się nie mylę to 199.
w pwe ten lvl 40 chyba 1900 ZEN za 1000+150 masz 9 euro
hmm w takim razie pwe ma chyba dwa razy drożej. Ale i tak zostaję na PWE bo nie ma odczuwalnego pingu chociaż serwer w Ameryce a na EU ping jest masakryczny według mnie.
A tak bo zapomnę.
Raiderz nie jest p2w i raczej nie będzie bo wszystko można niby wydropić/zrobić a skoro na aukcjach są itemki z isu to raczej nie trzeba wydawać rl kasy
Tak na gamefroge na pewno eventy przystosowane do naszego czasu, powinien być mniejszy ping a co za tym idzie najprowdopodobniej mniej lagów. Na serwie amyrkańców większy ping, nocne eventy. PWE zawsze było drogie, ale można grać bez wydawania gotówk, mogą pojawić się lagi ale nie muszą. Bardziej się skłaniam , do PWE.
ja mam wywalone na IS bo moge sobie kupic wszystko z marketu (kupilem premke juz)
pingi mni enie denerwoja a z pewnoscia eventow i updatow bede mial tam wiecej nie mowiac o ludnosci
ktoś się orientuje gdzie znajdę więcej polaków?usa czy eu
edit:
syg AncientZ przeciez masz polska Gildie czego chcesz wiecej?
syg AncientZ przeciez masz polska Gildie czego chcesz wiecej?
Ta gildia liczy teraz aktywnych 3 graczy bo beniego nie ma ciągle a ja z paroma typkami się do Ancients wyniesliśmy i jesteśmy zadowoleni bo super atmosfera ;D
Omega chyba nigdy nie grałeś w żadną grę od GF i PWE. PWE zrobi później taki IS, że tylko się przeżegnać, bo będą niezłe rzeczy pod P2W władowane. Co do GF to poza Aionem oni mają identyczną sytuację.
Gra dopiero wystartowała i P2W nie będzie jeszcze przez jakiś czas. Osobiście myślę, że lepszym wyborem będzie GF: niższy ping, ludzkie godziny eventów.
Niższy ping? Powiedz to kumplowi który ma na US east/west do 50pingu a na EU do 300 a mieszka w Polsce (Ja mam podobnie jak niektóre osoby dlatego wolę zostać na PWE)
Niższy ping? Powiedz to kumplowi który ma na US east/west do 50pingu a na EU do 300 a mieszka w Polsce (Ja mam podobnie jak niektóre osoby dlatego wolę zostać na PWE)
a mój kumpel na EU ma ping 7 a US 2000
Ta gildia liczy teraz aktywnych 3 graczy bo beniego nie ma ciągle a ja z paroma typkami się do Ancients wyniesliśmy i jesteśmy zadowoleni bo super atmosfera ;D
przeciez was z 30 os bylo ;p ja zalozylem malo gildie ale mam po 8 aktywnych osob z 16
Flashgordon, to ja już nie wiem od czego zależy czemu każdy ma inny ping więc i tak niektórzy muszą grać tam i tam, bo nie ma innego wyjścia jak ktoś chce niższy ping
MagarPL to że było jak zaczynaliśmy to nic, ale większość zrezygnowała a resztki nolife razem ze mną przenieśliśmy się do Ancients*
Stoję w miejscu,ponieważ już sam nie wiem gdzie mam grać pwe czy gf niech ktoś mnie oświeci gdzie wychodzi lepiej bo słyszałem różnie opinie gdzie jest większy pay2win??