Itemki za reputacje

Gdzie można kupować itemki za reputacje? Wiem że w outland ale nie wiem dokładnie gdzie.

nie wiem bo tez zaczynam przgode z wowem i z tego co moj doswiadczony kolega mowi to mozesz kupic te itemy na arenach np.: w Orgimarze (czy jakos tak to sie pisze) nie wiem dokladnie ale sprawdz ;-)

Gdzie można kupować itemki za reputacje? Wiem że w outland ale nie wiem dokładnie gdzie.

Mowisz o honorze? Kim grasz Ally czy horda? Jak Horda to moze to byc... hmmm. Stolica orkow. na wyzszych poziomach. NIe dlakeko kwatery lidera. Th.... nie pamietam jak sie wabil :D

gralem daaaawno temu... itemki (CHYBA) kupowalo sie przy arenach w stolicy( o hordzie mowa).

Jak nie grasz na globalu, a pewnie nie grasz (Jestem złośliwy) to jest szansa, że Twój serwerek ma coś popieprzone i nie kupisz nic za honor.

offtop:

Grałem ostatnio parę godzin na serwerze, na którym po wykonaniu 80% questów jakie chciałem ukończyć nie miałem możliwości odebrania nagrody :-x

Jak nie grasz na globalu, a pewnie nie grasz

Pewnie to ty jesteś kobietą. Gram na globalu dla twojej wiadomosci.

hm powiedz o co ci chodzi bo repa a honor to co innego jak za repe to dzie jak za honor to powiedz xD

W TBC itemy za reputacje kupuje sie w:

- Ally: Honor Hold / Horda: Thrallmar (Hellfire Peninsula)

- Cenarion Expedition (Zangarmarsh)

- Lower City, Sha'tar (Terrokar Forest, dokladniej Shattrath)

- Caverns of Time (Tanaris)

- Shattered Sun (Isle of Quel'danas)

Przedmioty za reputację w OL dostaniesz głównie w Shattrath City i Isle of Quel'danas.