Gdzie można kupować itemki za reputacje? Wiem że w outland ale nie wiem dokładnie gdzie.
Itemki za reputacje
nie wiem bo tez zaczynam przgode z wowem i z tego co moj doswiadczony kolega mowi to mozesz kupic te itemy na arenach np.: w Orgimarze (czy jakos tak to sie pisze) nie wiem dokladnie ale sprawdz ;-)
Gdzie można kupować itemki za reputacje? Wiem że w outland ale nie wiem dokładnie gdzie.
Mowisz o honorze? Kim grasz Ally czy horda? Jak Horda to moze to byc... hmmm. Stolica orkow. na wyzszych poziomach. NIe dlakeko kwatery lidera. Th.... nie pamietam jak sie wabil
gralem daaaawno temu... itemki (CHYBA) kupowalo sie przy arenach w stolicy( o hordzie mowa).
Jak nie grasz na globalu, a pewnie nie grasz (Jestem złośliwy) to jest szansa, że Twój serwerek ma coś popieprzone i nie kupisz nic za honor.
offtop:
Grałem ostatnio parę godzin na serwerze, na którym po wykonaniu 80% questów jakie chciałem ukończyć nie miałem możliwości odebrania nagrody :-x
Jak nie grasz na globalu, a pewnie nie grasz
Pewnie to ty jesteś kobietą. Gram na globalu dla twojej wiadomosci.
hm powiedz o co ci chodzi bo repa a honor to co innego jak za repe to dzie jak za honor to powiedz xD
W TBC itemy za reputacje kupuje sie w:
- Ally: Honor Hold / Horda: Thrallmar (Hellfire Peninsula)
- Cenarion Expedition (Zangarmarsh)
- Lower City, Sha'tar (Terrokar Forest, dokladniej Shattrath)
- Caverns of Time (Tanaris)
- Shattered Sun (Isle of Quel'danas)
Przedmioty za reputację w OL dostaniesz głównie w Shattrath City i Isle of Quel'danas.