iTunes - import piosenek

Cześć wszystkim.

Jestem pewien, że w naszej społeczności jest wiele osób posiadających urządzenia firmy Apple.

Mam nadzieję, że pomożecie mi. Problem tkwi w tytułowym programie.

Jak wiem, aby wgrywać piosenki, najpierw trzeba zsynchronizować najpierw iPoda (jak w moim przypadku) do naszego komputera.

Cały czas na laptopie nie miałem problemu, lecz musiałem go sformatować i teraz działam na stacjonarce.

Otóż tu mam problem. Kiedy chce go zsynchronizować, system kasuje mi całą zawartość urządzenia. Wiem dlaczego, lecz mam do was pytanie.

Jak zgrać piosenki z iPoda na kompa nie synchronizując go?

Proszę o odpowiedzi na temat, bez off-topic'owych odpowiedzi.

Pozdrawiam

Z góry przepraszam za double, ale inaczej ktoś mógłby nie zauważyć.

@Topic:

Po części problem rozwiązany.

Wiem, jak dodawać i usuwać piosenki z iPoda, ale nadal nie wiem jak wgrać je na dysk.

Wtedy byłoby po sprawie.

Czekam na dalsze podpowiedzi.

Pozdrawiam

Pamiętam, że wchodziło się na ipoda przez windowsa (tak samo jak np. na pendriva, jeżeli nie wykrywa to odinstaluj itunes'a) klikało się aby pokazać ukryte pliki i tam gdzieś są folder z piosenkami. Co jest najgorsze piosenki mają nazwy typu FA335 i taki jakieś XY527, ale wiem, że tegi są więc jak wrzucisz do winampa to będzie wszystko ok :)

@UP: Masz u mnie piwko :D

Kiedyś też tam zaglądałem, ale o tym kompletnie zapomniałem :)

Jeszcze raz dzięki.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Cześć wszystkim.

Jestem pewien, że w naszej społeczności jest wiele osób posiadających urządzenia firmy Apple.

Mam nadzieję, że pomożecie mi. Problem tkwi w tytułowym programie.

Jak wiem, aby wgrywać piosenki, najpierw trzeba zsynchronizować najpierw iPoda (jak w moim przypadku) do naszego komputera.

Cały czas na laptopie nie miałem problemu, lecz musiałem go sformatować i teraz działam na stacjonarce.

Otóż tu mam problem. Kiedy chce go zsynchronizować, system kasuje mi całą zawartość urządzenia. Wiem dlaczego, lecz mam do was pytanie.

Jak zgrać piosenki z iPoda na kompa nie synchronizując go?

Proszę o odpowiedzi na temat, bez off-topic'owych odpowiedzi.

Pozdrawiam