Doskonale wiem co czujesz szukając izometrycznego czegoś, co Cię pochłonie. Całkiem niedawno temu miałem to samo. Starałem się odkurzyć wszystkie stare, brzydkie MMO w dziale 2D na portalu. Nawet paskudne Endless Online było dla mnie ciekawe. W moim przypadku największym problemem okazała się bardzo mała popularność tych multiplayerowych dziadków... nad czym ubolewam do dziś. No i spójrzmy prawdzie w oczy, nie produkuje się już takich klasycznych dwuipółwymiarowców jak kiedyś i niewiele tego z przeszłości zostało...
Izometryczne MMORPG wymarły?
Po pierwsze zarejestruj sobie konto. Może jeszcze pójdzie jedna fala kluczy przed sobotą. Po drugie na forum jest temat, w którym jest opisane co można jeszcze zrobić aby otrzymać klucz, jeśli nie dostało się go na maila podczas fali.
A mógłbyś powiedzieć gdzie jest ten temat na forum? Bo albo źle szukam albo jestem ślepy :/ .
Doskonale wiem co czujesz szukając izometrycznego czegoś, co Cię pochłonie. Całkiem niedawno temu miałem to samo. Starałem się odkurzyć wszystkie stare, brzydkie MMO w dziale 2D na portalu. Nawet paskudne Endless Online było dla mnie ciekawe. W moim przypadku największym problemem okazała się bardzo mała popularność tych multiplayerowych dziadków... nad czym ubolewam do dziś. No i spójrzmy prawdzie w oczy, nie produkuje się już takich klasycznych dwuipółwymiarowców jak kiedyś i niewiele tego z przeszłości zostało...
No to jest akurat ogólny trend w grach. Gdzie te taktyczne RTSy, czy właśnie wspomniane MMO... Szkoda...
A mógłbyś powiedzieć gdzie jest ten temat na forum? Bo albo źle szukam albo jestem ślepy :/ .
Sekcja "News & Announcements" środkowy przypięty temat - "Support Linkrealms and get a Beta Key!"
Nigdzie nie widzę tej sekcji. Możesz po prostu podać do niej link?
Ok już mam nie wiedziałem, że chodzi o forum Linkrealms... Myślałem o tym
Linkrealms jest dobra gra, ale nikt w to nie gra.
Linkrealms jest dobra gra, ale nikt w to nie gra.
Ciężko żeby ktoś grał jak aktualnie serwery są wyłączone A tak na poważnie, gra jest tworzona bodajże przez 3 osoby (przynajmniej tak było na początku), które nie ładują majątku w reklamy i PR jak taki Albion Online, dlatego jest tylko około 50 stałych osób z dostępem do gry. Gdy już wejdzie w marcu na steam, to zapewne ilość graczy zdecydowanie skoczy.
Właśnie dostałem kluczyk do Linkrealms . Dziś pogram no i zobaczymy co ta gra jest warta
.
Tak myślałem, że się załapiesz jeszcze na fale kluczy Pewnie wszystkim zainteresowanym z zarejestrowanym kontem wysłali, bo to w sumie ostatnia beta ma być przed wejściem na Steam.
Trochę pograłem, no ale to jeszcze za mało żeby cokolwiek powiedzieć. Niemniej jednak system walki moim zdaniem nie jest zbyt dobry, a wręcz upierdliwy. Ja tej grze nie wróżę sukcesu... A szkoda bo czegoś takiego właśnie szukałem, wszyscy gracze skupieni w jednym miejscu, widać nawet jak się rodzą, dialogi między graczami z tekstami nad głowami, to jest właśnie to...
a co sądzisz o tym? Lords Road
ponoć bije 'rekordy' popularności na zachodzie.
Co sądzicie o izometrycznych MMORPG? Lata temu grałem w Tibię i stwierdzam, że nie jestem w stanie znaleźć dziś gry MMORPG, która przykuła by moją uwagę.
Wiadomo, jest Diablo 3, jest Path of Exile, ale to nie są typowe MMO. Trochę szkoda, bo zauważyłem, że takie produkcje jak Guild Wars czy Aion nie są w stanie mnie przyciągnąć. Może to po prostu kwestia przyzwyczjenia - nie wiem, ale tak czy siak brakuje mi izometrycznych MMO.
Co o tym sądzicie. Czy może ja po prostu źle szukam?