Ja i moje pierwsze glany

Witam kupiłem od kuzyna nowe glany (zamawiał sobie z internetu ale są mu za duże) Heavy Duty 901.

I mam parę pytań po pierwsze ja głupi bez myślenia i wcześniejszego zastanowienia oderwałem naszewkę z logiem HD i czy da się to jakoś naprawić? ;)

Po drugie czy zawsze spodnie wkładać do glanów czy tylko w bojówkach?

Po trzecie jak je nosić do spodni m65 airbone pod czy na spodniach?

Dobra jademy dalej z pytaniami.

Po czwarte jak je pielęgnować? pastować i natłuszczać oraz co jaki czas?

Po piąte jak sprawić aby nie skrzypiały nie chodzi o same buty ogólnie ale o podeszwę bo tam jest problem tylko nie wiem jaki może trzeba śruby przykręcić bądź wymienić na nowe? Bo te co mam wkręcone są zardzewiałe...

1. Może spróbuj jakoś od środka przykleić? Przyszyć się raczej nie da.. Ale w sumie to możesz i bez tego chodzić, nie jest to jakiś mus ;)
2. Równie dobrze możesz bojówki zakładać na spodnie. Co kto lubi, każdy nosi inaczej, więc to nie jest tak, że tego nie wolno, a tak trzeba.

Hmmm... odwieczny problem świeżaków czy wkładać spodnie do środka, czy nie.

Zarówno bojówki jak i inne spodnie możesz spokojnie wsadzić do środka jak chcesz fajnie pokazać swoje glany a z nóg nie masz dwóch zapałek.

Zaznaczę tylko, że zazwyczaj już starsi ludzie raczej noszą spodnie wyciągnięte bo z samych glanów radochy jak młody już nie mają, a jak już się zdarzy, że ktoś ma spodnie w środku to raczej do butów typowo wojskowych.

Z doświadczenia wiem, że dzieci ubrane w bojówki, 3 rozmiary większą skórę, z długimi włosami do ramion i spodniami w glanach proszą się samym wyglądem o wpierd.... zarówno od dresików jak i od skinów, metali itd.

Mnie szybko starsi koledzy nauczyli co i jak ;) A najprosciej będzie ci stanąć przed lustrem i samemu zobaczyć czy wyglądasz jak gwizdek czy normalnie.

Bojówki w butach to w starej szkole raczej oznaka, że jesteś kozak i jak widać, że jednak nie jesteś to d*pa.

Często też dla mniejszych osób i niższych takie spodnie bojówki są za wielkie i wkładając je jeszcze w glany wyglądają jak by miały dwa worki an nogach zakrywające górę buta ;P na to też zwróć uwage.

Witam kupiłem od kuzyna nowe glany (zamawiał sobie z internetu ale są mu za duże) Heavy Duty 901.

I mam parę pytań po pierwsze ja głupi bez myślenia i wcześniejszego zastanowienia oderwałem naszewkę z logiem HD i czy da się to jakoś naprawić? ;)

Po drugie czy zawsze spodnie wkładać do glanów czy tylko w bojówkach?

Po trzecie jak je nosić do spodni m65 airbone pod czy na spodniach?

Dobra jademy dalej z pytaniami.

Po czwarte jak je pielęgnować? pastować i natłuszczać oraz co jaki czas?

Po piąte jak sprawić aby nie skrzypiały nie chodzi o same buty ogólnie ale o podeszwę bo tam jest problem tylko nie wiem jaki może trzeba śruby przykręcić bądź wymienić na nowe? Bo te co mam wkręcone są zardzewiałe...