Witajcie, Jutro jadę do Krakowa na spontanie z dziewczyną na jakiś tydzień nie wiem jeszcze gdzie będę spał pewnie jakiś hotel w centrum. Co polecacie do zwiedzenia, gdzie jest dobre jedzenie lubię każdą kuchnie szczególnie azjatycką, który hotel jest dobry w centrum i gdzie warto wpaść na herbatę albo kawę. : ) Mam nadzieje, że znajdzie się kilka osób, które mi odp. na te pytania. Wyjazd jutro koło 9 rano w Krakowie koło 19 także sporo czasu ^ ^ Teoretycznie
Jadę do Krakowa spontan
Jutro jedziesz, teraz mamy godzinę 22.20. Nie wiesz dokąd iść, co zwiedzić, gdzie przenocować, nie masz żadnego pojęcia o mieście. Sorry, ale dziewczyna pewnie nie będzie zadowolona z Twojego podejścia, organizacji. Kraków to nie Radom, w chwilę nie ogarniesz wszystkich atrakcji, rok temu z kumplami ogarnialiśmy przez prawie tydzień.
To jej pomysł ja wole mieć wszystko zaplanowane tego posta w ogóle nie ma... To ma być totalny spontan, ale ja tam wole coś wiedzieć ;D
PS.To, że jedziemy do Krakowa dowiedziałem się godzinę temu....
Nowa Huta zaprasza...
http://cjg.gazeta.pl/otworzmiasto/0,138721.html#TRNavSST popatrz tam, ludzie mieszkający w Krakowie tam wypisali polecane miejscówki
Dzięki przyda się
Witajcie, Jutro jadę do Krakowa na spontanie z dziewczyną na jakiś tydzień nie wiem jeszcze gdzie będę spał pewnie jakiś hotel w centrum. Co polecacie do zwiedzenia, gdzie jest dobre jedzenie lubię każdą kuchnie szczególnie azjatycką, który hotel jest dobry w centrum i gdzie warto wpaść na herbatę albo kawę. : ) Mam nadzieje, że znajdzie się kilka osób, które mi odp. na te pytania. Wyjazd jutro koło 9 rano w Krakowie koło 19 także sporo czasu ^ ^ Teoretycznie