Jade Dynasty: Dodatek - The Imperial Citadel wystartował!

Jedna z bardziej „zautomatyzowanych” MMORPG na rynku – Jade Dynasty, gdzie większość pracy wykonuje za nas wbudowany bot, doczekała się kolejnego już dodatku – The Imperial Citadel. Jak łatwo się domyślić, to właśnie wokół tytułowej Cytadeli kręci się większość nowości. Znajdziemy na niej nowiutkiego dungeon...

Wyświetl pełny artykuł

sry że komentuje tutaj ale na stronce nie wchodzą mi komentarze, tak jakby okno nieaktywne ;s

ta gra to już przeszłość (mam tam asc 146 i także full pve set +8), może 1-1,5 roku temu było fajnie, ale teraz bez $$ nie ma co iść na new dung czy też pvp, w item shopie jest praktycznie wszystko to czego potrzeba w tej grze (baterie, itemki wspomagające enchantowanie, fashion z bonusami), po kilku większych updatach uformowały się OP klasy, wiele ludzi nie jest wychowanych (nawet z Twojego ally) wbijają się na krzywego na spota gdy zauważą że jesteś afk (w grze istnieje legalny bot), wygrywa ten kto ma lepsze eq i więcej kolegów którzy wydają po 1-2k $ miesięcznie w shopa

sry że komentuje tutaj ale na stronce nie wchodzą mi komentarze, tak jakby okno nieaktywne ;sta gra to już przeszłość (mam tam asc 146 i także full pve set +8), może 1-1,5 roku temu było fajnie, ale teraz bez $$ nie ma co iść na new dung czy też pvp, w item shopie jest praktycznie wszystko to czego potrzeba w tej grze (baterie, itemki wspomagające enchantowanie, fashion z bonusami), po kilku większych updatach uformowały się OP klasy, wiele ludzi nie jest wychowanych (nawet z Twojego ally) wbijają się na krzywego na spota gdy zauważą że jesteś afk (w grze istnieje legalny bot), wygrywa ten kto ma lepsze eq i więcej kolegów którzy wydają po 1-2k $ miesięcznie w shopa

Co ty nie powiesz ? Przecież wszystko z IS można kupić za Normalną walutę w grze, dobrze się rozejrzeć na Trade Realm wystarczy...

w shura jaden po 999g, kup coś za 15 jadenów to już nie będzie takie "wystarczy rozejrzeć się na trade" ;-)

A od czego masz quest "Celestial Vanguards" ?.. Wykonujesz go 3razy dziennie, można zgarnąć nawet do 400-500G....Ja mam na to czas, więc mogę zbierać to 15k G nawet miesiąc...

mając vg na 5 hitów nawet nie robiłem tego bo większa kasa jest w asc landzie (ok 6kg w 24h)

ale z dzisiejszych chamstwem szybko można stracić spota, bo wejdzie Ci 3 kolesi i ksuje albo do rana, albo tak długo aż sobie pójdziesz

(przykro przyznać ale nawet w płatnych landach takie sytuacje zdarzają się nagminnie)

to był główny powód dlaczego odszedłem z JD, bo na kasę farmiąc w landzie narzekać nie mogę (42kg na tydzień)

teraz gram w Priusa i jestem w pełni zadowolony, chociaż gra dopiero raczkuje (ma ok 3 miesięcy), no i ze znalezieniem party na dunga nie jest hop 1-5min

Jedna z bardziej „zautomatyzowanych” MMORPG na rynku – Jade Dynasty, gdzie większość pracy wykonuje za nas wbudowany bot, doczekała się kolejnego już dodatku – The Imperial Citadel. Jak łatwo się domyślić, to właśnie wokół tytułowej Cytadeli kręci się większość nowości. Znajdziemy na niej nowiutkiego dungeon...

Wyświetl pełny artykuł