Jedna z bardziej „zautomatyzowanych” MMORPG na rynku – Jade Dynasty, gdzie większość pracy wykonuje za nas wbudowany bot, doczekała się kolejnego już dodatku – The Imperial Citadel. Jak łatwo się domyślić, to właśnie wokół tytułowej Cytadeli kręci się większość nowości. Znajdziemy na niej nowiutkiego dungeon...
Jade Dynasty: Dodatek - The Imperial Citadel wystartował!
sry że komentuje tutaj ale na stronce nie wchodzą mi komentarze, tak jakby okno nieaktywne ;s
ta gra to już przeszłość (mam tam asc 146 i także full pve set +8), może 1-1,5 roku temu było fajnie, ale teraz bez $$ nie ma co iść na new dung czy też pvp, w item shopie jest praktycznie wszystko to czego potrzeba w tej grze (baterie, itemki wspomagające enchantowanie, fashion z bonusami), po kilku większych updatach uformowały się OP klasy, wiele ludzi nie jest wychowanych (nawet z Twojego ally) wbijają się na krzywego na spota gdy zauważą że jesteś afk (w grze istnieje legalny bot), wygrywa ten kto ma lepsze eq i więcej kolegów którzy wydają po 1-2k $ miesięcznie w shopa
sry że komentuje tutaj ale na stronce nie wchodzą mi komentarze, tak jakby okno nieaktywne ;sta gra to już przeszłość (mam tam asc 146 i także full pve set +8), może 1-1,5 roku temu było fajnie, ale teraz bez $$ nie ma co iść na new dung czy też pvp, w item shopie jest praktycznie wszystko to czego potrzeba w tej grze (baterie, itemki wspomagające enchantowanie, fashion z bonusami), po kilku większych updatach uformowały się OP klasy, wiele ludzi nie jest wychowanych (nawet z Twojego ally) wbijają się na krzywego na spota gdy zauważą że jesteś afk (w grze istnieje legalny bot), wygrywa ten kto ma lepsze eq i więcej kolegów którzy wydają po 1-2k $ miesięcznie w shopa
Co ty nie powiesz ? Przecież wszystko z IS można kupić za Normalną walutę w grze, dobrze się rozejrzeć na Trade Realm wystarczy...
w shura jaden po 999g, kup coś za 15 jadenów to już nie będzie takie "wystarczy rozejrzeć się na trade" ;-)
A od czego masz quest "Celestial Vanguards" ?.. Wykonujesz go 3razy dziennie, można zgarnąć nawet do 400-500G....Ja mam na to czas, więc mogę zbierać to 15k G nawet miesiąc...
mając vg na 5 hitów nawet nie robiłem tego bo większa kasa jest w asc landzie (ok 6kg w 24h)
ale z dzisiejszych chamstwem szybko można stracić spota, bo wejdzie Ci 3 kolesi i ksuje albo do rana, albo tak długo aż sobie pójdziesz
(przykro przyznać ale nawet w płatnych landach takie sytuacje zdarzają się nagminnie)
to był główny powód dlaczego odszedłem z JD, bo na kasę farmiąc w landzie narzekać nie mogę (42kg na tydzień)
teraz gram w Priusa i jestem w pełni zadowolony, chociaż gra dopiero raczkuje (ma ok 3 miesięcy), no i ze znalezieniem party na dunga nie jest hop 1-5min
Jedna z bardziej „zautomatyzowanych” MMORPG na rynku – Jade Dynasty, gdzie większość pracy wykonuje za nas wbudowany bot, doczekała się kolejnego już dodatku – The Imperial Citadel. Jak łatwo się domyślić, to właśnie wokół tytułowej Cytadeli kręci się większość nowości. Znajdziemy na niej nowiutkiego dungeon...