Jade Dynasty MONKEY!

Witam zapraszam do wspolnej gry na najbardziej popularnym serwerze Jade Dynasty.

Kazdy kto zagral to wie ze gra byla bardzo zabawna i klimatowa, dopoki nie zepsoly to aktualizacje i sklep IS.

Zapraszam wszystkich do wspolnejh gry.

strona: http://monkeydynasty.org/

trailer

Dawno w to nie grałem można spróbować dużo ludzi

Jak na pirata takiej gierki to naprawdę sporo osób. PWE ma za swoje i dobrze. Czekam tylko na duże serwery BoI albo WoI.

Tak z ciekawości zapytam, czym cechuje się ta gra mmo i serwer, że tak wiele osób tam spędza czas ?

Tym że jest multum opcji pvp . Samych aren jest 6 różnych modów , do tego dochodza walki o fort , terytorialne , rasowe , wyznan , wojny aliancow , gildi , open pvp :) + cos tam jeszcze już nie pamiętam :P Dodajmy do tego epicko wygladające animacje skili i masz mega geire . Tylko wlasnie pwe zniszczylo ja swoim cas shopem :) a orgi serwerach jeden donator moze spokojnie solowac 30 + ludzi ( nie przesadzam naprawde ) ....

Tym że jest multum opcji pvp . Samych aren jest 6 różnych modów , do tego dochodza walki o fort , terytorialne , rasowe , wyznan , wojny aliancow , gildi , open pvp + cos tam jeszcze już nie pamiętam Dodajmy do tego epicko wygladające animacje skili i masz mega geire . Tylko wlasnie pwe zniszczylo ja swoim cas shopem a orgi serwerach jeden donator moze spokojnie solowac 30 + ludzi ( nie przesadzam naprawde ) ....

Tak, animacje wyglądają imponująco, a z tego co piszesz to chyba przeoczyłem (wtedy) "mojego ulubionego mmo". Trzeba będzie "zbadać sprawę", bo wygląda ciekawie.

Tym że jest multum opcji pvp . Samych aren jest 6 różnych modów , do tego dochodza walki o fort , terytorialne , rasowe , wyznan , wojny aliancow , gildi , open pvp + cos tam jeszcze już nie pamiętam Dodajmy do tego epicko wygladające animacje skili i masz mega geire . Tylko wlasnie pwe zniszczylo ja swoim cas shopem a orgi serwerach jeden donator moze spokojnie solowac 30 + ludzi ( nie przesadzam naprawde ) ....

a modo w dagosie swoim spamem kangby moze uj***c cale ally :D

Może mi ktoś napisać, bo obecnie nie mogę jak wygląda sytuacja na tym priwie?, exp jest normalny czy x9999999 ? To jest nowy priw, bo nie wiem czy warto się napalać na priwa skoro za miesiąc pójdzie się .... ^_^ Tak JD to jedna z dobrych gierek i to przykład zachłanności wydawców jak gre można popsuć.

Exp jest razy 1k chyba . Tak czy siak max lvl wbija sie szybko . Małpa stoi około rok takze spokonie mozesz wbijac :P

Mozna zrobic jakas polska "Guildie" :) Moj nick: Skip

Witam zapraszam do wspolnej gry na najbardziej popularnym serwerze Jade Dynasty.

Kazdy kto zagral to wie ze gra byla bardzo zabawna i klimatowa, dopoki nie zepsoly to aktualizacje i sklep IS.

Zapraszam wszystkich do wspolnejh gry.

strona: http://monkeydynasty.org/

trailer