Jade Dynasty pytania

Siemka to tak

wbiłem ten 15lvl i mam misje żeby pogadać z kolesiem ale ten jest w powietrzy i mam pytanie da się jakoś latać czy co ?

misje : jakieś porady jak wykonywać misje do tej pory misje wykonywałem tak że klikałem na nazwe i on sam biegał tam a teraz w misjach tego nie ma znacie jakiś poradnik do misji ?

Może nazwę questa łaskawie rzucisz? Skyblade jest dostępne od 30lv.

dużo ludzi gra w to jeszcze na serwerze PVP? piękne czasy to były, początki JD...

na serwie PVP dużo ludzi nawet gra

QQi chodzi praktycznie o wszystkie misje ponad 15lvl że jest napisane np co zdobyć a nie jest napisane gdzie i od kogo

Nie ma Quest Trackera i już się ludzie gubią. Przeczytaj dokładnie zadanie i mogę się założyć, że jest w jego opisie co trzeba zrobić/zabić/przynieść.

czytaj uważie napisałem że pisze co trzeba przynieść jednak nie pisze gdzie i od kogo to zdobyć

A ty nie czytasz tego co ja napisałem. PRZECZYTAJ DOKŁADNIE OPIS ZADANIA. Jeżeli nie ma napisane gdzie i do kogo, to pier**lić takie granie, jeżeli nawet questa dobrze zrobić/napisać nie potrafią.

Siemka to tak

wbiłem ten 15lvl i mam misje żeby pogadać z kolesiem ale ten jest w powietrzy i mam pytanie da się jakoś latać czy co ?

misje : jakieś porady jak wykonywać misje do tej pory misje wykonywałem tak że klikałem na nazwe i on sam biegał tam a teraz w misjach tego nie ma znacie jakiś poradnik do misji ?