Mam pytanie dotyczące jade dynasty czy w te grę graja Polacy czy są jakieś lepsze polskie gildie i czy ktoś mógł podać mi swój nick bo chętnie do niego napisze żeby dowiedzieć się paru rzeczy o grze.A i na jakim serwie najlepiej grac.
Jade dynasty
Najlepszy serwer to Shura-EN
Ostrzegam,że istnieje duużo Polskich gildi, jednak nie dogadasz się z nikim, wszyscy "expią na esperze" czyli legalnym bocie - przez to przestałem grać.
czyli nie opłaca się grać?
Jeżeli lubisz używać legalnego bota, bez którego daleko nie zajdziesz to graj.
Ja w to gram i bawie się świetnie niegram na bocie bo według mnie to strata czasu wole sam grać i korzystać z własnego zdobytego doświadczenia. Jeżeli chcesz pograć to pisz Wrtf serwer:Shura-EN albo gg : 31403509
Sory ale odechciało mi się grac jak dowiedziałem się o tym bocie.
Sory ale odechciało mi się grac jak dowiedziałem się o tym bocie.
Miałem w zasadzie 137 po ASC, całkiem zabawnie. Dołączyłem wreszcie do sojuszu, 15gildi po 15osób wszyscy 125+ ASC. Wszyscy dostepni, dwie osoby na czacie. Wtedy uśiwadomiłem sobie,że gra nie ma sensu, i oddałem konto koledze.
Pograj w coś innego, może Allods ?:>
Allods mówisz a słyszałem ze w allods bez item shopu się nie wyrabia.
Allods mówisz a słyszałem ze w allods bez item shopu się nie wyrabia.
Oprócz tego,że można robić Dally Quest z których "lecą" przedmioty z IS. Po za tym na US są prawie 3eventy na 3dni, w których wygrywamy ciekawie przedmioty ^^
Mam pytanie dotyczące jade dynasty czy w te grę graja Polacy czy są jakieś lepsze polskie gildie i czy ktoś mógł podać mi swój nick bo chętnie do niego napisze żeby dowiedzieć się paru rzeczy o grze.A i na jakim serwie najlepiej grac.