Jade Dynasty

Wtam all

Chcialbym zapytac sie czy mogl by mi ktos w skrocie opisac:

-Gdzie wziasc danego Q [gluwnie o to mi chodzi,bo nie wiem od jakiego NPC`ka go wziasc,i jak ten Q sie nazywa]??

-Chcialbym sie tez dowiedziec,jak mniej wiecej wyglada przebiek tego Q,co trzeba w nim zrobic.

Za wszystkie odp. z gory dziekuje.

Zapomnialem wspomniec ze chodzi o Q na wybranie klasy na 15 lvl`u.

Pszepraszam rowniez o zle miejsce zamieszczenia,prosilbym o przemieszczenie go jesli to konieczne.

warn_ico.png
Nie pisze się 3 postów pod rząd. Masz opcje edytuj! Dostajesz warna. Posty łącze bo za bardzo przedłużają temat. - crracked

Powiem tak jesli pierwsz qesty w jade stwarzaja ci problemy to przestan grac ... bo za przeproszeniem jak mozna byc az tak "nie rozwinietym umyslowo" zeby nie zroic qestow ktore maja w sobie autotracka ps. do tego na klase tez ma autotracka ( czyli klikasz na qest i sam podbiega do mniejsca gdzie wystepuja dane moby itd.) i nawet sma wskakuje na liste qestow na 15 lvl facepalm. Chyba ze grasz Athanami oni nie maja wyboru klas na lvl 15 tam sie wybiera juz przy tworzeniu postaci...

Wtam all

Chcialbym zapytac sie czy mogl by mi ktos w skrocie opisac:

-Gdzie wziasc danego Q [gluwnie o to mi chodzi,bo nie wiem od jakiego NPC`ka go wziasc,i jak ten Q sie nazywa]??

-Chcialbym sie tez dowiedziec,jak mniej wiecej wyglada przebiek tego Q,co trzeba w nim zrobic.

Za wszystkie odp. z gory dziekuje.

Zapomnialem wspomniec ze chodzi o Q na wybranie klasy na 15 lvl`u.

Pszepraszam rowniez o zle miejsce zamieszczenia,prosilbym o przemieszczenie go jesli to konieczne.

warn_ico.png
Nie pisze się 3 postów pod rząd. Masz opcje edytuj! Dostajesz warna. Posty łącze bo za bardzo przedłużają temat. - crracked