Jade dynasty

Grasz ewentualnie masz zamiar zagrać w spaniałą grę Jade Dynasty?

To coś dla Ciebie!

Zapraszamy na polskie , nieoficjalne forum przeznaczone grze JD!

Znajdziesz tam:

-Wiele ciekawych poradników

-Szybką pomoc w problemie

-Zapoznasz się z innymi graczami

-Miłą administrację

-Konkursy

Jeżeli Ci się poszczęści może i zostaniesz Moderatorem!

Jako ,że forum jest nowe czekamy na nowych użytkowników.

Dołącz do nas!

60949655766005046394.gif

Wspanialej ? hmm moze kiedys przed wyjsciem patcha z chroma:) teraz ta gra to jedno wielkie g.... nie wydasz 11111111111 $$$ na gre po asc nie znaczysz nic. Starzy gracze maja jako tako szanse na zarobek ale nowi praktycznie zadnej bez donatowania ceny sa tak kosmiczne ze nawet veterani grajacy od OB ( w tym ja) maja problemy z "przetrwaniem" . Powod tego jest prosty jako ze gra posiada bota niektorzy maja odpalone po 4-5 gold farm naraz a pwe o tym wie ale nic nie robi poki leci im kasa :) . Podam przyklad z wojen terytorialnych na serwerze shura gdzie jeden donator ( naprawde masakryczne donacje) byl w stanie przez 10 min utrzymac SAM 30 osob na spawnie i to nie byle nubkow tylko srednio wyekwipowane postacie po asc z setami hg+8 (pve) a on set +10/11 z wymaxowanymi afinity oraz bateriami na hp ktore nie maja c/d i regeneruja 100% hp a gosc ma ponad 100k . To samo tyczy sie pve bez seta +8 na 135 lvl (totalnie MINIMUM) mozecie pomarzyc o jakim kolwiek expieniu :) Takze zycze wam powodzenia i zobaczymy jak dlugo wytrzymacie ... licze ze po asc spojrzycie na koszty refinu to sie wam odechce na chwile obecna jedna proba refina po asc to koszt 400 golda a przy tak niskicha ratach srednio na + 8 potrzeba z 40-50 prob (16-25k na JEDNA czesc z 4) to sobie policzcie i pomyslcie drugi raz czy warto grac . Zrezygnujcie poki mozecie naprawde . Spojrzcie na moj podpis 3 postacie po asc w tym jedna bilsko max 150 lvl ( z equ + 8 pve oraz 140+ equ do pvp najlepszy dostepny w grze ) w tym znajduje sie w najlepszej gildi na serwerze ECLIPSE wiec chyba mozna mi wierzyc:)

dokładnie na JD szkoda czasu, już chyba lepiej w pasjansa grać

co do forum fajne ale niestety z tą grą szału nie zrobisz, bo ludzie przychodzą i odchodzą

może do momentu asc jest fajnie, ale później już bardziej się męczy tą grą niż gra dla funu

Ale jednak grałeś :D

Da się odplić MC ?

wszystko się da,

jak będziesz donatował to nawet jak odpalisz 8 charów na raz to Cie nie zbanują ;s

Ja zaczęłam grac kilka tygodni temu i nie widzę żadnego problemu w tej grze.

Można grac całkowicie bez wydawania złotówek dzięki temu ,że pieniądze można zamieniać na walutę w Shopie.

Te forum co podałam bardzo mi pomogło, a że jest nowe próbuje je rozreklamować ;>

po asc zmienisz zdanie jak próba enchantowania czegokolwiek o +1 to koszt 400g (i jeszcze nie masz 100% szansy że wejdzie)

Ale jednak grałeś Da się odplić MC ?

Ziomal czytaj ze zrozumieniem ja gralem od poczatku OB ( 2 dzien od startu) kiedy ceny byly "normalne" wiec moglem sobie wszystko powoli robic . Kiedy ja zaczynalem upgradeowac itemy po asc cena jeden proby siegala okolo 50-70g a dzis jest to koszt rzedu 400g wiec chyba mowi samo za siebie. Mi chodzi o gracza ktory zaczyna przygode z gra od "dzis" . Mam nadzieje ze teraz zalapales? Chce poprostu przestrzec przed zmarnowaniem czasu . Ja gram bo mam postac 2 letnia w miare wyekwipowana wiec dla mnie problemu z zarobkiem nie ma .

@ayu

Jestes przed asc wiec narazie jeszcze nie wiesz co to sa prawdziwe koszty uwierz weterana :) teraz mozesz sobie kupic z 30 setow za powiedzmy 500g i je refinowac po kolei moze jeden wejdzie na te +6/7 a po asc koszt jednego itema z setu (armora czy broni) to okolo 3000g wiec nie zakupisz juz 30 tylko bedziesz farmic na ta jedna czesc z miesiac a to dopiero poczatek bo dochodzi refin 1>8 ( +8 to totalne minimum zeby expic po asc w cave) jak juz pisalem srednia prob 40-50 zeby wbic +8 pomnoz jak to napisal szannuj zielien 400g za kazda probe:)Co do tego ze mozna kupic walute z IS w grz no oczywiscie ze mozna tylko ze jedna moneta to 999g ( osiagniety limit gry rok temu) a to = 2 proby refinu^^ o ile dobrze pamietam sredni zarobek dzienny przed asc jak i do 135 asc to 200-300g z prostych obliczen wychodzi w najlepszym wypadku 3 dni na 2 proby ( srednia ilosc prob zeby zrobic 1 czesc na +8 to okolo 40-50 co daje 120 dni farmienia na jedna czesc setu z 4)a co dopiero set pvp ktory jest drozszy okolo 3-4 krotnie:)

też mam 2 letniego chara, ale jak dla mnie to nawet z eq strata czasu

w JD albo płacisz $$ i grasz 4fun albo farmisz 24/7 na bocie i nie ma funu z gry

z miłą chęcią pogram z kimś w coś gdzie item shop nie ma za dużego wpływu na rozgrywkę :)

też mam 2 letniego chara, ale jak dla mnie to nawet z eq strata czasuw JD albo płacisz $$ i grasz 4fun albo farmisz 24/7 na bocie i nie ma funu z gryz miłą chęcią pogram z kimś w coś gdzie item shop nie ma za dużego wpływu na rozgrywkę

Chyba WoW do 20 lvla

Jedyna taka gra to raczej League of Legends.

Grasz ewentualnie masz zamiar zagrać w spaniałą grę Jade Dynasty?

To coś dla Ciebie!

Zapraszamy na polskie , nieoficjalne forum przeznaczone grze JD!

Znajdziesz tam:

-Wiele ciekawych poradników

-Szybką pomoc w problemie

-Zapoznasz się z innymi graczami

-Miłą administrację

-Konkursy

Jeżeli Ci się poszczęści może i zostaniesz Moderatorem!

Jako ,że forum jest nowe czekamy na nowych użytkowników.

Dołącz do nas!

60949655766005046394.gif