Jade Dynasty

Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce na ten temat.

Chciałbym zagrać w JD, ale wcześniej warto jest się dowiedzieć paru rzeczy, żeby nie ściągać w ciemno i nie tracić czasu.

Więc interesują mnie takie rzeczy w JD jak:

1. PvP jak wygląda w tej grze?

2. Dużo gra ludzi?

3. Skoro gra ma bota, to spotkam żywych graczy czy tylko afk boterów ?

Myślę, że 3 takie proste pytania nie sprawią wam problemów^^

Jade jest nastawione tylko i wyłącznie na pvp :) boty używają tylko boty aby wbić 100 lvl w 3 miesiące :) gdzie na zadaniach i eventach w 2 tygodnie to zrobisz :)

Coraz bardziej jestem chętny, aby zagrać. I dużo gra ludzi czy serwery świecą pustkami?

starczy wejść na kanał 15 gdzie jest w pierwszym mieście rynek, jest tyle stoisk ze nie ma jaka sie poruszać ;) no i samo za siebie chyba mowi iz są 3 serwery a w każdym po 15 kanalów :)

starczy wejść na kanał 15 gdzie jest w pierwszym mieście rynek, jest tyle stoisk ze nie ma jaka sie poruszać no i samo za siebie chyba mowi iz są 3 serwery a w każdym po 15 kanalów

a i zapomniales dodac zeby szykowal mega pokazny portfel nie bede juz tlumaczyl poraz 10 czemu na tym forum sa 3 posty na ten temat wiec jesli jestes ciekawy argumentow why bez kasy nie pograsz przeszukaj forum:)

no jeśli ty grasz w gry w które nie wydajesz zero groszy to wybacz to jest smutne, bo wydajając raz na miesiąc kilka zloty wspomagasz rozwój gry. Ale nic 99% użytkowników tego serwisu to pijawki które narzekają ze to ta czy tamta firma wyzyskuje pieniądze od graczy, a to przecież oczywiste że za darmo tych gier nie robią.

Ludzi gra dużoo..

Botów jeszcze więcej :D

no jeśli ty grasz w gry w które nie wydajesz zero groszy to wybacz to jest smutne, bo wydajając raz na miesiąc kilka zloty wspomagasz rozwój gry. Ale nic 99% użytkowników tego serwisu to pijawki które narzekają ze to ta czy tamta firma wyzyskuje pieniądze od graczy, a to przecież oczywiste że za darmo tych gier nie robią.

Czy ty wogole potrafisz czytac ze zrozumieniem nie wiem moze ci to napisac z wielkich liter cytuje "nie bede juz tlumaczyl poraz 10 czemu na tym forum sa 3 posty na ten temat wiec jesli jestes ciekawy argumentow why bez kasy nie pograsz przeszukaj forum:) " ..... Wypowiadasz sie na temat z ktorym sie nawet nie zapoznales ... opcja szukaj naprawde nie boli i nie pali w rece.Wkurza mnie taki ignorant jak ty dokladnie napisalem ze argumenty dlaczego w jd trzeba wydac spora kase ( nie chce ciagle sie powtarzac) a Tobie ciezko nawet bylo zajrzec tylko trzeba bylo zjechac odrazu nawet nie zadajac sobie najmniejszego wysilku zeby odszukac.

Ja nie pisze tu u wydatku rzedu 30 -50 zl miesiecznie lolz w ta gre zeby cos zdzialac trzeba wydac setki wiec prosze cie nie rob ze mnie tu kolejnego dziecka ktore nie ma grosza ... tu nie chodzi o male dnacje tylko o spore sumy ... bo wydaja 30 zl dostajemy hmm kase na 20 serenitek do upgradu setow gdzie srednie zuzycie to okolo 50-90 na jedna czesc setu zeby zrobic +8 pod pve a pod pvp pomonoz to razy 2/4/8 jak nie masz szczescia to taki kawalk z moich postow bo pewnie i tym razem za ciezko poszukac ci bedzie ....gram w ta gre od 2lat ponad wiec chyab wiem co pisze:)

Jesli nie odszukales tych argumentow to prosze nie komentuj znowu ...

Rozumiem, że gra jakoś musi zarobić, ale bez przesady. Ale chyba da się grać bez takich wielkich wydatków?

Rozumiem, że gra jakoś musi zarobić, ale bez przesady. Ale chyba da się grać bez takich wielkich wydatków?

Nie za bardzo bo zeby expic po ascendzie trzeba miec set minimum +8 pve (tworcy zrobili to tak sprytnie ze wlasnie tylko +8 refin daje dodatkowe bonusy dzieki ktorym mozemy expic w end game)a jedna czesc z 4 to koszty 40-60k golda gdzie nie majac tego setu (chcac na niego zarobic powiedzmy) dziennie wyciagasz 300-400 g wiec widzisz jaki to okres czasu na 1 czesc . Pozatym jak pisalem donatujac poiwedzmy te 34.59 dokladnie dostajesz tylko itemow na 20 prob refinu gdzie przy taki niskich ratach jakie istnieje w grze moze dojdziesz do +5 (kazdy fail obniza refin -1 a szansa na wbicie 7>+8 to okolo 15%) sredni zuzycie serenitek to okolo 50-90 (jak sie ma szczescie) sa ludzie ktorzy wydali po 200+ i maja sety +2 . Wiec sam widzisz zakup serenitek na jedna czesc liczac srednia i ze masz szczescie to okolo 90zl x4 i dopiero masz "średni" set pod pve taki ktorym bedziesz w stanie expic . Po tem dochodzi set pvp a to koszty juz 2/4 krotnie wieksze niz pve. I nie da sie niesetty jak kiedys kupic jadenow za gold w grze u bankiera bo ekonomia padla jadeny siegnely max cap rok teku 999g za sztuke nawet wymienic za in game golda sie nie da bo jest obecnie na dzien dzisiejszy 1.2k offert kupna za 999g i nikt tego nie sprzedaje donatorzy zurzywaja tylko dla siebie. To po krotce jak wyglada . Ja gram poniewaz mam postac od ponad 2 latch wiec w miedzyczasie zdazylem sobie zrobic te wszystkie sety ale muszie ci powiedziec ze nawet teraz jest mi ciezko a to dzieki temu ze ludzie maja po 3-5 postaci wl je naraz i maja gold farmy a pwe ma to w 4 literach...

Jaka szkoda, że tak w tej grze jest :( ale nic się na to nie poradzi. W takim razie odpuszczę sobie JD i dalej będę grał w Battle of the Immortals albo znajdę inne mmo z dobrym pvp .

Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce na ten temat.

Chciałbym zagrać w JD, ale wcześniej warto jest się dowiedzieć paru rzeczy, żeby nie ściągać w ciemno i nie tracić czasu.

Więc interesują mnie takie rzeczy w JD jak:

1. PvP jak wygląda w tej grze?

2. Dużo gra ludzi?

3. Skoro gra ma bota, to spotkam żywych graczy czy tylko afk boterów ?

Myślę, że 3 takie proste pytania nie sprawią wam problemów^^