Dnia 26 maja startuje CB gry Jade Dynasty zainteresowanych zapraszam po klucz TUTAJ lub kto woli TUTAJ
Jade Dynasty
Z tego co widziałem na game play movie wnioskuję, że gra jest ciekawa, choć nie do końca moje klimaty.
Ale zapisze się do CB. : )
Interesująco się zapowiada, ale trzeba poczekać do końca. 12 Sky2 też się podniecaliśmy i marne dzieło wyszło. Tak czy siak jest szansa, że zapisze się na CB.
Gra twórców Perfect World ? To ja podziękuje wszystkie ich dzieła są wręcz identyczne
Gra twórców Perfect World ? To ja podziękuje wszystkie ich dzieła są wręcz identyczne
No ja tam się nie znam ale wydawoło mi się że jak do tej pory wydali dwie gry dopiero Perfect Word , Ether Saga i jak na mój gust nie są wcale identyczne chyba że naprawde wydali z 10 gier a ja ich nie znam
Podziękuje to nie gra dla mnie A pozatym jestem bardziej zainteresowany grą Dragonic online
EDIT:Jednak zapisze się do CB ,ponieważ Dragonica dopiero 13 maja i nie wiadomo czy klucza dostane ;/
Akurat fakt że to graautorów PW świadczy o tym jak najlepiej ( btw poza ES jeszcze Celestial Destroyer) . To samo? Może i tak ale na poziomie
Może ktoś mi powiedzieć jakie to ma wymagania??
Dnia 26 maja startuje CB gry Jade Dynasty zainteresowanych zapraszam po klucz TUTAJ lub kto woli TUTAJ