Jade Dynasty

1.Elo wszystkim ostatnio zaczołem grać w Jade Dynasty :) i mam mały problem jest duzo questow i warto je robic ale np. jak mam zabic jakies potworki to musze po calej mapce chodzic:/wiec moje pytanie czy jest jakis program/addon ktory mi to ulatwi nie wiem w wowie np. quest helper

2. Mam pytanko czy moglby ktos mi napisac jak moge stac sie lupinem ?:DXD dzieki z gory

1. Jak wciśniesz "Q" czyli questy to masz na zielono obiekt i to jest jak GPS klikniesz na to zielone i sam tam idzie :P

2.Na 15 lvl idziesz do zioma "Tanis Ka" w Sunstream City

dzięki!!!! człowieku bardzo mi pomogłeś!!!!

A czy mógłby mi ktoś powiedzieć który to quest ? XD :)

jak dobrze mi się zdaje to nazwa questa to "Choose a Faction" ;]

na 15 lvl sam ci wyskoczy

ok dzieki mam juz lupina a teraz jak moge sie uczyc skilli bo jak naciskam na niego to nic sie nie dzieje :/ trzeba miec jakies ksiazki czy co ?:)

przyciśnij R tam masz skille dodasz do niego skill pointa i jedziesz jak pisze ,że skill jest passive to oznacza ,że to skill pasywny(lol) czyli ,że tylko coś ci dodaje np hp i jest uaktywniony non-stop.

ok...co to mialo znaczyc te "lol"...ja jakao mialem 17 lvl juz wyuczonego lupina i jakos nie moglem dodawac skilli...dopiero jak stworzylem nowa postac problem znikl/mam nia 22 lvl ^^ xD ;p

Temacik do zamkniecia :)

ok...co to mialo znaczyc te "lol"...ja jakao mialem 17 lvl juz wyuczonego lupina i jakos nie moglem dodawac skilli...dopiero jak stworzylem nowa postac problem znikl/mam nia 22 lvl ^^ xD ;pTemacik do zamkniecia

chwalisz sie 22 lvlem?W tej grze mozna nabic w jeden dzien 35 +...Nie oplaca sie grac w ta gre.Porazka.

1.Elo wszystkim ostatnio zaczołem grać w Jade Dynasty :) i mam mały problem jest duzo questow i warto je robic ale np. jak mam zabic jakies potworki to musze po calej mapce chodzic:/wiec moje pytanie czy jest jakis program/addon ktory mi to ulatwi nie wiem w wowie np. quest helper

2. Mam pytanko czy moglby ktos mi napisac jak moge stac sie lupinem ?:DXD dzieki z gory