Jak budowac kleryka

Hej, mój kleryk ma 8 poziom i chce sie upewnić czy dobrze robie rozdając soule automatycznie(robie go pod heala). Czy zmienic podczas expa na inny build i dopiero potem robic sie w heala? i czy mozna jakos zresetowac te soule?

Tak ogólnie w rifcie możesz resetować soule o to się nie martw na takim lvl to nie robi wielkiej różnicy

ale możesz też dokupywać jakby build i wybierać sobie między np tanka i w jednej chwili zrobić go na dps :D

No i mój drugi temat z tej gry i 2 razy pomogłeś mi ty. To bede expil w tym co mi robi samo az nie zacznie robic sie ciezko, a potem zapytam zapewne ponownie tutaj :D

Na solo leveling lepiej zrób szaman/druid/justicar i drugą rolę na heal do grupowej części gry, będzie Ci wygodniej

Mam aktualnie druida pod instant adventure i solo expa. Na 2 heala pod dungi/warfronty, i chce sobie zrobic jeszcze cos dobrego na warfronty albo dpsowanie ale nie wiem co wybrac :/.

jak masz Sl soule to inq defiler justicar jak nie to inq cabalist justicar

Hej, mój kleryk ma 8 poziom i chce sie upewnić czy dobrze robie rozdając soule automatycznie(robie go pod heala). Czy zmienic podczas expa na inny build i dopiero potem robic sie w heala? i czy mozna jakos zresetowac te soule?