GDy sciagam gry mam speeda sciagania 115 kb na sec wiec tkaie pytanie ile mi sie caly LoL z wszystkimi Update bedzie sciagac?
Jak dlugo bede sciagal LOL?
Sam możesz sobie to sprawdzić. Zawsze jak ściąga się coś to jest pokazany szacowany czas pobierania, ale z tą prędkością to masz około 12-15 minut na 100mb. Nie pamiętam ile waży LOL, ale to sobie możesz obliczyć.
Pamiętaj, że są 2 główne servery: EU i North America.
A co do patch'ów to nie patrz na szacowany czas bo jest on błędny, przynajmniej mi źle pokazuje, patch 100mb pokazywało 40 min a po 15 już był.
a skad mamy wiedziec ile sie bedzie tobie sciagac po po pokerface
około 2-3 godziny ale nie jestem do końca pewny
xplode jak masz pisać takie posty to lepiej nic nie pisz
Wydaję mi się, że będziesz to musiał ściągać wieczność... Poza tym możesz szacowany czas sobie obliczyć sam, o ile wiesz jak zamieniać jednostki
Wiesz ale zawsze transfer może się zwiększyć lub zmniejszyć i tego nie da się dokładnie opisać. Zawsze można używać tzw. "wspomagaczy" które poprawiają szybkość ściągania.
2 i 3h napewno nie . Będzie ci się ściągać z 1h 30min jak ja mam szybkość 250 kb/s .To ściągało mi się 35 min
do 50 min.
spogladajac na zachod slonca i jego promiienie padajace pod katem 35 stopni na lodowisko labedzie w staszynie, bedac w warszawie o godzinie 13.34. odejmujac powierzchnie ziemi od padania katu slonca oraz mojej frekwencji mozna w bardzo prosty sposob dowiedziec sie ile zamierza ci sciagac, jesli nie chce ci sie tego obliczac, to sciagnij sobie k**wa firefoxa i zobacz, a jak bedzie updejtowac to spytaj mamy kiedy bedzie obiad to szybciej ci czas k**wa zleci
Temat zaliczam do tych glupich, wiec i go zamykam.
Temat został zamknięty.Powód: No prosze was...
GDy sciagam gry mam speeda sciagania 115 kb na sec wiec tkaie pytanie ile mi sie caly LoL z wszystkimi Update bedzie sciagac?