Jak dlugo bede sciagal LOL?

GDy sciagam gry mam speeda sciagania 115 kb na sec wiec tkaie pytanie ile mi sie caly LoL z wszystkimi Update bedzie sciagac?

Sam możesz sobie to sprawdzić. Zawsze jak ściąga się coś to jest pokazany szacowany czas pobierania, ale z tą prędkością to masz około 12-15 minut na 100mb. Nie pamiętam ile waży LOL, ale to sobie możesz obliczyć.

Pamiętaj, że są 2 główne servery: EU i North America.

A co do patch'ów to nie patrz na szacowany czas bo jest on błędny, przynajmniej mi źle pokazuje, patch 100mb pokazywało 40 min a po 15 już był.

a skad mamy wiedziec ile sie bedzie tobie sciagac po po pokerface

około 2-3 godziny ale nie jestem do końca pewny ;)

xplode jak masz pisać takie posty to lepiej nic nie pisz

Wydaję mi się, że będziesz to musiał ściągać wieczność... Poza tym możesz szacowany czas sobie obliczyć sam, o ile wiesz jak zamieniać jednostki ;)

Wiesz ale zawsze transfer może się zwiększyć lub zmniejszyć i tego nie da się dokładnie opisać. Zawsze można używać tzw. "wspomagaczy" które poprawiają szybkość ściągania.

2 i 3h napewno nie . Będzie ci się ściągać z 1h 30min jak ja mam szybkość 250 kb/s .To ściągało mi się 35 min

do 50 min.

spogladajac na zachod slonca i jego promiienie padajace pod katem 35 stopni na lodowisko labedzie w staszynie, bedac w warszawie o godzinie 13.34. odejmujac powierzchnie ziemi od padania katu slonca oraz mojej frekwencji mozna w bardzo prosty sposob dowiedziec sie ile zamierza ci sciagac, jesli nie chce ci sie tego obliczac, to sciagnij sobie k**wa firefoxa i zobacz, a jak bedzie updejtowac to spytaj mamy kiedy bedzie obiad to szybciej ci czas k**wa zleci

Temat zaliczam do tych glupich, wiec i go zamykam.

Temat został zamknięty.Powód: No prosze was...

GDy sciagam gry mam speeda sciagania 115 kb na sec wiec tkaie pytanie ile mi sie caly LoL z wszystkimi Update bedzie sciagac?