Jak dobrze zacząć

Siemanko. Niedawno kupiłem sobie ESO i chciałbym dobrze zacząć. Już trochę grałem, mam bodajże 7 lvl. Gram kotem, nightbladem. Mam zamiar używać dwóch broni. Jaki build składać? Coś słyszałem, że można również zostać wampirem. Jakie są z tego korzyści? Jak w ogóle to zrobić aby nim być? Mam już jakieś addony, które polecają. Coś jeszcze?

zapraszam bardzo fajna strona - google.pl wszystko tam znajdziesz, za***iste buildy tyz

Twój komentarz to typowy spam Shicośtam.

Jak poszukujesz towarzystwa to możemy się zgadać na skype i razem pobiegać po Tamriel. Nie bardzo potrafię Ci pomóc, ale jestem ciekaw twoich addonów, jakich konkretnie używasz?

Twój komentarz to typowy spam Shicośtam.Jak poszukujesz towarzystwa to możemy się zgadać na skype i razem pobiegać po Tamriel. Nie bardzo potrafię Ci pomóc, ale jestem ciekaw twoich addonów, jakich konkretnie używasz?

Czołem chętnie mogę Ci pomóc ze złożeniem buildu w razie pytań zapraszam na priv ewentualnie możesz mnie złapać w grze pod nickiem @Narinaga. Gram w Ebonheart Pact. Pozdrawiam.

Siemanko. Niedawno kupiłem sobie ESO i chciałbym dobrze zacząć. Już trochę grałem, mam bodajże 7 lvl. Gram kotem, nightbladem. Mam zamiar używać dwóch broni. Jaki build składać? Coś słyszałem, że można również zostać wampirem. Jakie są z tego korzyści? Jak w ogóle to zrobić aby nim być? Mam już jakieś addony, które polecają. Coś jeszcze?