Jak działa Gold Pack

Mam pytanie, na allegro są wystawione Gold Packi do odbioru np. na serwerze Anuhart. Czy jeśli moja główna postać jest na serwerze Nexus, stworze sobie postać 1 lv na Anuharcie odbiore GP i go aktywuje to będę miał na wszystkich serwerach aktywny?

#Edit

Dziękuję. :)

Tak, gold pack jest na konto.

dokladnie tak to dziala, goldpack jest przypisany do konta a nie do servera wiec nie wazne na ktorym go aktywujesz

............

Jeden goldpack róznicy w gospodarce nie zrobi. Co z tego ze kupisz goldpacka za coiny z shopu skoro cala reszta kupi na allegro, ebay itd. Nic nie zmienicie, gospodarka i tak z czasem sie rozpieprzy a jest to wina Gameforge, nie nasza, bo boterów wszedzie multum.

Wiecie jak nazywa sie człowieka który zamiast kupic goldpacka za 15zł kupuje go za 40zł? Nazywa sie go frajerem.

Jeden goldpack róznicy w gospodarce nie zrobi. Co z tego ze kupisz goldpacka za coiny z shopu skoro cala reszta kupi na allegro, ebay itd. Nic nie zmienicie, gospodarka i tak z czasem sie rozpieprzy a jest to wina Gameforge, nie nasza, bo boterów wszedzie multum.Wiecie jak nazywa sie człowieka który zamiast kupic goldpacka za 15zł kupuje go za 40zł? Nazywa sie go frajerem.

Nie mam pojecia o co ci chodzi no ale ok...przy zakupie okolo 100gp gf daje znizki takie ze , gp warta okolo 20 zl...to ze gp drozeja jest oto tylko i wylacznie wina ludzi zadnych botow bo im to lata..

To ja nie mam pojecia o co tobie chodzi bo piszesz straszne bzdury. Przy zakupie 25gp czyli 2,500 coinów, srednio 1 gp wychodzi 16zł. Co nie zmienia faktu ze jesli chcesz miec goldpacka za te 16zł to najpierw musisz wydac 410zł a nastepnie sprzedac 24 goldpacki zeby odzyskać pieniadze.

Z drugą częścią sie w sumie zgodzę ;D

Mam pytanie, na allegro są wystawione Gold Packi do odbioru np. na serwerze Anuhart. Czy jeśli moja główna postać jest na serwerze Nexus, stworze sobie postać 1 lv na Anuharcie odbiore GP i go aktywuje to będę miał na wszystkich serwerach aktywny?

#Edit

Dziękuję. :)