Mam kolejne pytanie do L2 Mianowicie nie wiem jak expić w tej grze, jestem przyzwyczajony do WoW'a gdzie expiło się głównie na questach, a znowu czytalem na forach że w L2 lepiej grindować...ale posty byly sprzed paru lat, więc nie wiem czy to nadal aktualne. Tak więc moje pytanie: Expić na questach czy grindować?
Jak expić
Na questach więcej kasy i expa
Ja tam polecam (tam tam tam... ;P) GRIND ! czyli expienie 24/7
Masakra, Lineage to archetyp Grindownika a ty sie pytasz jak expić..............
No to i ja mam pytanie : Czy jakiekolwiek questy są obowiązkowe czy od 1 lvl do maxymalnego jest sam grind?
Questy na zmiane klasy( obowiązkowe), częśc questów openingowych( czyli otwierających wejście do inst),kiedyś( na GoD nie wiem) good day to flight do wejścia na Gracie, quest do wejscia na HB i pare questów" zyskowycch, reszte można olać
ps. Zapomniałem jescze o Epic questach za koks exp
ps2. Nie wiem czy to sie zgadza na God ale w niego niegrałem, nie gram i grać nie zamierzam, Skrytym Linejdżożercom mówimy stanowcze NIE!
Na GoD lecisz questami cały czas tak jak w wowie, nie będziesz miał problemu.
Do ~45lv masz ciąg questów następujących po sobie, bierzesz kolejny u NPC'a, u którego ukończyłeś ostatni. Całość kończy się bodajże na Ivory Tower, potem możesz zrobić questy w party w Kamaloce (komenda /instancezone pokazuje Ci jak długo nie będziesz mógł jeszcze odwiedzić odpowiedni typ instancji) oraz questy pojawiające się u Adventurer'ów w trakcie "przyhemnego" grindowania
Osobiście polecam Ci, jeśli chodzi o solo to 40-49 Aligator Island (Heine), 50-55 Outlaw Forest(Oren), 55-60 Frozen Labyrinth(Schuttgart), jak wolisz party to do ~55 Cruma Tower (Dion), potem Tower of Insolance (Aden).
hmm nie wiem jak wy ale ja po zrobieniu pierwszej profki z cata nie wychodziłem. wystarczyły 2-3 osoby w pt i można było siedzieć na spocie do białego rana. exp spory a i drop adekwatny do mobów 4x HP. tak więc polecam tę drogę.
Jakie cata ? Nie ma już cata na GODzie.
to w takim razie wiele się pozmieniało. i to na gorsze... niech powrócą stare czasy. sry za offtop. skoro dalej grind jest najbardziej opłacalny w expo to gdzie teraz latać? mam na myśli pt. kilku chłopków się znajdzie
Piratoss, nie pomyslales, ze zalozyciel tematu juz dawno nie gra w ta gre, ma wiekszy lvl? tak trudno sie domyslic? 5 miechow...
archeolodzy??
a ty nie pomyslales ze lepiej napisac w tym temacie co i jak nizeli zakladac kolejny identyczny? zadalem pytanie - oczekuje odpowiedzi. a jesli tylko tyle masz do powiedzenia ze odkopuje stary temat to z toba nie bede rozmawial...
Leć misjami z kolegami! Nie przeje ci się ta gra jak będziesz robić Qesty z kumplami niż grindować 24/7
Archeologia, więc zamykamy.
Mam kolejne pytanie do L2 Mianowicie nie wiem jak expić w tej grze, jestem przyzwyczajony do WoW'a gdzie expiło się głównie na questach, a znowu czytalem na forach że w L2 lepiej grindować...ale posty byly sprzed paru lat, więc nie wiem czy to nadal aktualne. Tak więc moje pytanie: Expić na questach czy grindować?