Jak grać w Tibie?

Otóż chciałbym pograć sobie w Tibie na globalu, żeby np. sprzedawać itemki na allegro i itp. Jeśli moglibyście to możecie mi podać stronę do globala, jakiś mały tut kim grać. Lubie AoE dmg, mała podpowiedź.

...Jeśli moglibyście to możecie mi podać stronę do globala...

Troll czy nie troll? Mimo wszystko jestem pod wrażeniem O_o

www.tibia.com -_-

Nie pomogę Ci w sprawach doboru klas postaci ale AoE zawsze był głównie Sorcerer > Druid > Paladin > Knight... a jeżeli chodzi o przeżywalność to raczej coś typu Knight > Druid > Paladin > Sorcerer

Czasy gdy na allegro sprzedawało się itemki z tibii dawno minęły, teraz kasę na allegro sprzedają tylko gold-farmerzy. Jeśli chciałbyś sprzedawać itemy to tak ok. 300+ lvla i chodzić ze zgraną ekipą na War Zone i mieć sporego farta ;p

Dokladnei czasy zarabiania na tibi dawno minely wiecej stracisz na pacc niz zarobisz

Wooot? wariat.Jeżeli chcesz się wzbogacić na graniu w mmo, to źle wybrałeś bo tam co najwyżej możesz golda farmić i sprzedawać( ale to byś musiał z 10 knightów na 80-100 lvlu żeby jakiś zysk mieć). Jak nie masz zamiaru kupować PACC, to na żadne aoe się nie nastawiaj, explo runy co najwyżej, a do czarów to na PACCU musiał byś wytrwać 40-80lvl zależnie od klasy. Co do klas to mały tutorial dla ciebie:

Knight: skilluje się najdłużej(mimo tego warto bo, dmg straszny), exp wymaga dużego nakładu pieniędzy ze względu na manaski i eq. na wysokich lvlach najlepiej robi się kasę

Palladyn: Skill dwa razy szybciej od knighta, duży dmg, na niskich lvlach zawsze spore profity

Sorc: Mag jak to mag, z tym że przy dużej ilości pieniędzy expi się najszybciej

Druid: To samo co wyżej, z tym że może leczyć, i ma słabsze AOE o 25%

Otóż chciałbym pograć sobie w Tibie na globalu, żeby np. sprzedawać itemki na allegro i itp. Jeśli moglibyście to możecie mi podać stronę do globala, jakiś mały tut kim grać. Lubie AoE dmg, mała podpowiedź.