Otóż chciałbym pograć sobie w Tibie na globalu, żeby np. sprzedawać itemki na allegro i itp. Jeśli moglibyście to możecie mi podać stronę do globala, jakiś mały tut kim grać. Lubie AoE dmg, mała podpowiedź.
Jak grać w Tibie?
...Jeśli moglibyście to możecie mi podać stronę do globala...
Troll czy nie troll? Mimo wszystko jestem pod wrażeniem O_o
www.tibia.com
Nie pomogę Ci w sprawach doboru klas postaci ale AoE zawsze był głównie Sorcerer > Druid > Paladin > Knight... a jeżeli chodzi o przeżywalność to raczej coś typu Knight > Druid > Paladin > Sorcerer
Czasy gdy na allegro sprzedawało się itemki z tibii dawno minęły, teraz kasę na allegro sprzedają tylko gold-farmerzy. Jeśli chciałbyś sprzedawać itemy to tak ok. 300+ lvla i chodzić ze zgraną ekipą na War Zone i mieć sporego farta ;p
Dokladnei czasy zarabiania na tibi dawno minely wiecej stracisz na pacc niz zarobisz
Wooot? wariat.Jeżeli chcesz się wzbogacić na graniu w mmo, to źle wybrałeś bo tam co najwyżej możesz golda farmić i sprzedawać( ale to byś musiał z 10 knightów na 80-100 lvlu żeby jakiś zysk mieć). Jak nie masz zamiaru kupować PACC, to na żadne aoe się nie nastawiaj, explo runy co najwyżej, a do czarów to na PACCU musiał byś wytrwać 40-80lvl zależnie od klasy. Co do klas to mały tutorial dla ciebie:
Knight: skilluje się najdłużej(mimo tego warto bo, dmg straszny), exp wymaga dużego nakładu pieniędzy ze względu na manaski i eq. na wysokich lvlach najlepiej robi się kasę
Palladyn: Skill dwa razy szybciej od knighta, duży dmg, na niskich lvlach zawsze spore profity
Sorc: Mag jak to mag, z tym że przy dużej ilości pieniędzy expi się najszybciej
Druid: To samo co wyżej, z tym że może leczyć, i ma słabsze AOE o 25%
Otóż chciałbym pograć sobie w Tibie na globalu, żeby np. sprzedawać itemki na allegro i itp. Jeśli moglibyście to możecie mi podać stronę do globala, jakiś mały tut kim grać. Lubie AoE dmg, mała podpowiedź.