Jak kupić pacc mając psc

Witam!

Tak jak w temacie : posiadam Pay Safe Card 50zł i chciałbym kupić pacc do Tibii za fundusze które są w tym kodzie.

Najlepiej było by przelać kasę z kodu na mbank, paypal, one pay lub cokolwiek innego.

Jakieś pomysły jak to zrobić?

Sam na nic nie wpadłem :<

Wchodzisz na stronę PaySafeCard, robisz konto i doładowujesz je kodem z karty, potem po prostu kupujesz towar na stronie gdzie się on znajduje, klikając na opcję PaySafeCarda... to proste :P Jeżeli w tibii nie ma bezpośrednio opcji kupna pacc przez paysafecard, to nie przelejesz kasy z tej karty na żadnego PayPala itp. takie rzeczy robisz na poczcie, po prostu przelewasz pieniądze, kodu nigdzie nie zamienisz ;)

Z tego co się orientuje nie kupisz pacc'a do Tibi jeśli nie ma tam takiej opcji.

Cienko :/

Ja dysponuje pacc scrollem. Za 40-50zl oddam

lol hahaha ja kupilem pacca 2 dni temu na allegro od zachieja - licytuje aukcje - jade do banku dokonuje przelewu , jak juz wrocilem do domu byl email z kodem :P za 37zł !!! wyrobilem sie w 45 min :D

Tak ja też polecam Zacheja, pacc dochodzi w 5 min. Pełna profeska ; )

Witam!

Tak jak w temacie : posiadam Pay Safe Card 50zł i chciałbym kupić pacc do Tibii za fundusze które są w tym kodzie.

Najlepiej było by przelać kasę z kodu na mbank, paypal, one pay lub cokolwiek innego.

Jakieś pomysły jak to zrobić?

Sam na nic nie wpadłem :<