Jak najdłużej zagrać za darmo? :)

Hej, mam pytanie.
Posiadam guess pass do Wildstar i jednocześnie mogę wykorzystać 10 dniowy trail i tu moje pytanie, jak zrobić tak żebym mógł grać jak najdłużej za darmo, najpierw trail potem guess pass, czy na odwrót? :rolleyes:

Możesz wbić max 20 lvl na trialu, więc nie ma co kombinować ;p

Czyli którego kodu użyć?

Chyba bez różnicy, skoro i tak masz max 20lvl

Najlepszy sposób na darmową gre przez 40 dni - zaczynasz trail a po upływie 10 dni używasz kodu z HumbleBundle dający miesiąc grania :>

Hej, mam pytanie.Posiadam guess pass do Wildstar i jednocześnie mogę wykorzystać 10 dniowy trail i tu moje pytanie, jak zrobić tak żebym mógł grać jak najdłużej za darmo, najpierw trail potem guess pass, czy na odwrót?

Mozesz uzyc tylko jednego z tych 2 kodow nie da sie "grac" dluzej niz 10 dni ( za free )na jednym koncie

WildStar Guest Passes and Free Trials cannot stack on one another. If you’ve registered a guest pass code to your account and are trying to add another guest pass code or free trial key, you will receive a message stating that the “serial code cannot be applied to your account.”

@down nie chodzilo mi o ciebie forest :) odpisalismy w tym samym czasie ^^ moj post byl odp na stakowanie triala + guest pass

@up w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Hej, mam pytanie.
Posiadam guess pass do Wildstar i jednocześnie mogę wykorzystać 10 dniowy trail i tu moje pytanie, jak zrobić tak żebym mógł grać jak najdłużej za darmo, najpierw trail potem guess pass, czy na odwrót? :rolleyes: