Jak najlepiej kupić MoP i WoD?

Witam,

jakis miesiac temu napisałem tutaj temat, niestety w wielkim skrócie - pytałem czy mając wow'a do cata, gdy wyjdzie WoD będę musiał kupić MoP + WoD czy samego WoD'a. Wiem już, że muszę kupić MoP + WoD, tylko mam mały problem. Po włączeniu MoP'a do BattleChesta nie mogę nigdzie znaleźć w normalnej (tj. taniej niż BattleChest) cenie samego MoP'a :(

Więc nie potrafię szukać czy muszę kupić battlechesta, żeby się opłacało?

Nie ma juz samego mopa do kupienia od kiedy zostal dodany do batlechesta.

Hmm... czyli słabo. Miałem nadzieję, że czekając do premiery WoD'a, uda mi się tanio kupić MoP'a, a później w rozsądnej cenie WoD'a.

A teraz kupując battlechesta, mając do cata, co dostanę? Tylko MoP'a? Czy MoP'a + miesiąc?

teraz kupując battlechesta dostajesz wszystko plus 30 dni gry.

I biorąc BattleChesta z np. allegro - muszę kupić wersję na EU? Czy to bez znaczenia, bo zadziała na EU i US?

Musisz kupić EU. Kupując BattleChesta dostajesz wszystko + 30 dni z wyjątkiem WoD.

Przeczytałem poprzedni temat i ten. Z tego co zrozumiałem masz wowa do CATA (miałeś). Teraz chyba wszyscy co mieli BC dostali za darmo upgrade do MoP'a. Wystarczy sprawdzić na koncie bnet, jeżeli dostałeś to wystarczy ci teraz WoD + abonament.

PS:

Kupując EU musisz grać na wersji Eu, kupując US musisz grać na wersji US

MoP jest teraz darmowym dodatkiem, jeżeli masz cata to i mop powinien byc juz aktywny na Twoim koncie

Mimo dodania mopa do battlechesta nadal sprzedaja go samego w media markcie, czemu?

bo mają go w magazynach i coś z tym trzeba zrobić??:)

Hmm... nie mogę w tej chwili sprawdzić czy mam MoP'a (jestem jeszcze kilka dnia na terenie azji, bez telefonu), ale mam nadzieję, że jest tak jak mówicie i pozostanie mi tylko WoD + czas gry do kupienia.

Dzięki za odpowiedź.

Witam,

jakis miesiac temu napisałem tutaj temat, niestety w wielkim skrócie - pytałem czy mając wow'a do cata, gdy wyjdzie WoD będę musiał kupić MoP + WoD czy samego WoD'a. Wiem już, że muszę kupić MoP + WoD, tylko mam mały problem. Po włączeniu MoP'a do BattleChesta nie mogę nigdzie znaleźć w normalnej (tj. taniej niż BattleChest) cenie samego MoP'a :(

Więc nie potrafię szukać czy muszę kupić battlechesta, żeby się opłacało?