Jak namieszać komuś w laptopie?

Witam :)

Nie będę wnikał ale ostatnio dość sporo sprzeczek ze szwagrem mam a mieszkamy niestety razem i w takiej malej zemście chciałem mu coś na laptopie namieszać macie jakieś pomysły ? Nie chodzi mi o popsucie tylko narobienie czegoś co da się odwrócić ale niezbyt łatwo :) Z góry thx za propozycje !

no to tak - odpalamy pulpit, alt+print screen, wklejamy do painta, odwracamy do góry nogami, ustawiamy na tapetę, prawym na pulpicie, widok -> ukryj ikony pulpitu oraz chowamy pasek start, i teraz ctrl+alt+strzałka w dół i gotowe

czy wiesz że: jeśli w laptopach HP odepniesz baterię w momencie potrzeby podania hasła do konta i dostatecznie szybko ją z powrotem włożysz to System pomija hasło? :) taka ciekawostka :)

Skasuj folder "system32"

no to tak - odpalamy pulpit, alt+print screen, wklejamy do painta, odwracamy do góry nogami, ustawiamy na tapetę, prawym na pulpicie, widok -> ukryj ikony pulpitu oraz chowamy pasek start, i teraz ctrl+alt+strzałka w dół i gotowe

Mógłbyś wyjaśnić co to dokładnie zrobi i jak to naprawić ? :D

Że będzie wyglądało jak pulpit z ikonami i paskiem zadań ale będzie to tylko tapeta bez rzeczywistych ikonek czy paska zadań (wygląda jakby się komp zawiesił bo nic nie chce się uruchomić i tylko myszka działa ale to tylko tak wygląda i o to chodzi ;))

jak wcisniesz ctrl+alt+ strzałka w dół to obróci ci ekran o 180 stopni, wiec jesli wczesniej ustawisz tlo pulpitu do gory nogami to wszystko bedzie wygladac normalnie, ale strzałka będzie smigac odwrotnie i ogolnie niezle zamieszanie jak ktos niezbyt zna sie na komputerach, mozesz jeszcze napisac maly skrypt ktory bedzie zmienial tapete przy kazdym uruchomieniu kompa na np to: http://www.chamsko.pl/demot/100_100_1837591022_Murzyn_ma_bialego_sluchac_przez_Luisek100.jpg

Taki skryp napisze ci kazdy poczatkujacy programista :)

jak wcisniesz ctrl+alt+ strzałka w dół to obróci ci ekran o 180 stopni, wiec jesli wczesniej ustawisz tlo pulpitu do gory nogami to wszystko bedzie wygladac normalnie, ale strzałka będzie smigac odwrotnie i ogolnie niezle zamieszanie jak ktos niezbyt zna sie na komputerach, mozesz jeszcze napisac maly skrypt ktory bedzie zmienial tapete przy kazdym uruchomieniu kompa na np to: http://www.chamsko.pl/demot/100_100_1837591022_Murzyn_ma_bialego_sluchac_przez_Luisek100.jpgTaki skryp napisze ci kazdy poczatkujacy programista

Ale reset kompa wszystko naprawi czy nie ?

NIe, trzeba wszystko zrobić odwrotnie niż podałem.

Witam :)

Nie będę wnikał ale ostatnio dość sporo sprzeczek ze szwagrem mam a mieszkamy niestety razem i w takiej malej zemście chciałem mu coś na laptopie namieszać macie jakieś pomysły ? Nie chodzi mi o popsucie tylko narobienie czegoś co da się odwrócić ale niezbyt łatwo :) Z góry thx za propozycje !