Jak napisać do supportu

Witam ostatnio kupiłem postać na allegro. Niestety gdy już zapłaciłem okazało się, że allegrowicz nie może podać hasła do maila bo to jego main mail. Wiem że jest coś takiego jak support tyle że nie mam pojęcia gdzie on jest itd co napisać. Z tego co się dowiedziałem to kupywanie jest zabronione więc znalazłbym jakąś inną wymówke. Chodzi o zmianę maila. Ten allegrowicz zgodził się na potwierdzenie w razie czego jakby pisali na tamten mail. Bardzo proszę o pomoc.

Może napisz tu : http://forums.webzen.com/Forum122.aspx

A co i jak napisać w tym ci nie pomogę wystarczy ruszyć głową i wziąć słownik do ręki pl-ang ;)

Takie praktyki są zabronione, nie dość, że usną postać, grozi banacją konta na stałe ;). Jedynie, jak kombinować to zmiana meila, i to też zależy jaka gra ;).

ta wiem ale nie wiem jaką historyjkę wymyślić że nagle chcę zmienić maila i gra c9, a tam przez ustawienia się nie da zmienić

@feitka tylko powiedz w którym dziale

Ja ci nie pomogę, nie chcę dostać wana za nielegalne praktyki ;).

Witam ostatnio kupiłem postać na allegro. Niestety gdy już zapłaciłem okazało się, że allegrowicz nie może podać hasła do maila bo to jego main mail. Wiem że jest coś takiego jak support tyle że nie mam pojęcia gdzie on jest itd co napisać. Z tego co się dowiedziałem to kupywanie jest zabronione więc znalazłbym jakąś inną wymówke. Chodzi o zmianę maila. Ten allegrowicz zgodził się na potwierdzenie w razie czego jakby pisali na tamten mail. Bardzo proszę o pomoc.